Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zdjac urok

Polecane posty

Gość gość

Na zone Ktos rzucil urok choroby problemy w pracy moze Ktos mi pomoze jak go zdjac?

Gość gość
slyszalam ze kapiele w ziole czarcim czy jakos tak sciagaja takie uroki

Gość gość
ja ci rzucilam taki urok,ze nic ci nie pomorze.nawet pytanie an tym forum buluhahahaha

Gość gość
Pomódl się do Boga to zawsze działa :)

Gość gość
Pytam powaznie. To jest czarna magia a modlitwy na to nie pmagaja Sam nigdy w to nie wierzylem ale to co sie dzieje to juz nie jest normalne

Gość gość
a ja ci mówię poważnie Bóg jest naszym stwórcą ni nie ma większego od niego kto ci może pomóc jak nie on

Gość gość
Zone jest bardzo religijna I modli sie codziennie ale to nie pomaga Dlatego szukam innej Pomocy a co Miesian to inna choroba a dpmyslam sie kto rzucil urok

Gość gość
Niech sie pomodli do św Rity.To niezawodna świeta .Bardzo pracowita .Na bank pomoże.

Gość gość
często jak się wali to wszystko na raz ,trzeba przeczekac aż huragan minie,po burzy świeci słońce i tak w kółko,a te choroby to osłabiona psychika stresem ,jak żona szczerze się modli to uroki nie działają

Gość gość
Kup w sklepie zielarskim ziele ostrożenia, inna nazwa to czarcie żebro. Na opakowaniu jednak jest napisane ziele ostrożenia (mam w domu, kosztuje to ok. 5 zł). Wlej do wanny wody i wsyp dużą garść tego ziela, niech żona się w tym wykąpie, bez mydła, chodzi o dokładne obmycie się tą wodą. Jeśli był rzucony urok, to w wodzie pojawią takie jakby farfocle z kurzu, nie wiem jak to dokładnie opisać, im ich będzie więcej, tym urok był mocniejszy. Niech powtarza tę czynność codziennie, aż do poczujecie, że jest w waszym życiu lepiej. Gdy po jakimś umyciu się woda będzie czysta, bez tych syfów, tzn. że już po wszystkim.

Gość gość
gdy/by była wier/zaca to by urok by sie odbił czyli udaje ze jest reli/gijna osoba na cho/mik/uj jest pełno jak sie ścią/ga uroki