D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 9, 2014 I właśnie, co tam robicie tak późnym wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka 1990 0 Napisano Lipiec 9, 2014 Ja rozmyślam o życiu, problemach, finansach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SASETKA SASETTE 0 Napisano Lipiec 9, 2014 I powiem szczerze że jestem już zmęczona tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S M E R F I K I 0 Napisano Lipiec 9, 2014 Jeszcze mam w planie zmienić numer telefonu,chcę czegoś nowego a nie takich głupot jak do tej pory. Nie wiem czy orange, heyah, plus, tmobile czy wziąć new number in play? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Lipiec 9, 2014 ja tez jestem juz zmeczony. w pracy trzeba gonic, w domu trzeba gonic, a w miedzy czasie dziewczyna (sam teraz nie wiem jak ja nazwac moja czy nie moja) od kilkunastu dni szuka sobie chlopaka do seksu na kafe... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ukryta prawda 0 Napisano Lipiec 9, 2014 A podaj jej nick na kafe???? ja mam inne zmartwienie, praca i moja matura oraz dyskalkulia. To znaczy liczyć umiem jakoś tam. Dodawać, odejmować, mnożyć i dzielić do 100 umiem ale nie umiem logarytmów, geometrii, nie potrafię nauczyć się wzorów, procenty również umiem policzyć. Mam trochę problemów z kierunkami oraz posługiwaniem się mapą a także z zegarkiem wskazówkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Lipiec 9, 2014 najgorsze ze mi jej szkoda, nas mi szkoda, tego czasu mi szkoda... sam juz nie wiem czego mi szkoda. pogubilem sie po tym jak przeczytalem wszystkie jej posty... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 9, 2014 Trudno, musicie się pożegnać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Lipiec 9, 2014 tak tez pewnie bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach