Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O której wstaliście i co będziecie robić

Polecane posty

a po ci żeniaczka? wg mnie jedyny powód dla którego chciałąbym ślub , by w razie czego(tfu, na psa urok) w szpitalu uzyskać informacje i w tym podobnych sytuacjach.

Gość gość
Wiesz, ja te długi mam ponieważ 1200 mi nie starcza na życie. To długa historia... pomagam mamie i leki biorę. Teraz czasem dorabiam, ale przynajmniej nie wydaję na dojazdy i jestem podobnie stratna. Ale chciałabym już normalną pracę :(

Gość gość
Ot, po prostu tak mi się w romantycznej głowie marzy usłyszeć wzruszające "zostań moją żoną"...

każdy inaczej odczuwa stabliziację i każdy jej potrzebuje, to zrozumiałe. co do żeniaczki... tak ten moment, ta chwila, ten jego misterny, romantyczny plan i pytanie, po czym zalożenie pierścionka. to esencja romantyzmu, jak z szekspira. ja zaręczona jestem ponad rok. a dopiero 2 mc temu nauczylam się nosić całą dobę pierścionek, bo dotychczas tylko ''na wyjścia'' go wkładałam. a mam piękny, z zielonym okiem:)

Gość gość
wstałam o 9.30 popracowlam troche przed kompem, teraz zrobie sobie przerwe, zjem jakis obiadek.. moze obejrze jakis serialik i wroce do pracy jak mi sie bedzie chcialo :)

Gość gość
z jakim kamieniem? Kocham zielony....

Gość kciukiem
nie przyszło mi do głowy zastanawiać się jaki to kamień... znając mojego narzeczonego pewnie to kamień odpowiadający mojemu znakowi zodiaku, mojej aurze itd. (on tym się nie interesuje niestety ja go zamęczam swoimi opowiesciami) tak, zielony to najpiękniejszy kolor. prawie zawsze mam zielone paznokcie, zielone szpilki, zielone oczy, reszta w czerni i pieknie to odbija:)