Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Tusk wmawia wszystkim że w Polce jest dobrze

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
nie lubię tuska, ale moim zdaniem zaczyna być dobrze, za kilka, kilkanaście lat może wreszcie zrobi się tak jak powinno być, tzn. każdego kto pracuje, na jakimkolwiek stanowisku, będzie stać na wynajęcie mieszkania, utrzymanie rodziny i jeszcze normalne wakacje raz w roku, tak jak to jest za zachodzie. Póki co to nie jest możliwe, bo prywatni przedsiębiorcy np. użerają się z tymi wszystkimi podatkami, sami ledwo przędą i nie stać ich w większości na płacenie sensownego wynagrodzenia, tj. moim zdaniem co najmniej 2500 na rękę, ale zaczynamy robić co raz więcej interesów z zachodem, ceny i płace też mam nadzieję co raz bardziej zaczną się zrównywać i za jakiś czas zrobi się tu wreszcie sensownie. Tak bym sobie życzyła ;)

Gość gość
ja też POpieram tuska,PO siedmiu latach rządów,wszyscy mamy śliwek i szczawiu na łąkach do syta,a w kranach woda jest,żyć nie umierać normalnie,a zobaczycie co będzie za X lat,jak już na emeryturę przejdziecie,nawet na te wyżej wymienione wspaniałości was/nas stać nie będzie...:o

Gość gość
Zielona Wyspa,nic tylko skakać z radości.Lubicie być dymani,to Was dymie.

Gość gość
Ja tez popieram Tuska i ciesze sie ze moze palic kubanskie cygara popijac armaniak .Ciesze sie ze jego ministrowie moga zjesc kolacje za kilka tysiecy zlotych.Martwi mnie tylko ze benzyna ciagle nie jest po 7 zlotych i coraz trudniej na ich wydatki jest mi zarobic .Jeszcze ten stary kawaler chce im to zabrac.Niegodziwosc ,nienawisc i faszyzm

Gość gość
Ciesz się i delektuj swoją głupotą,to nikomu nie szkodzi.

Gość gość
gosciu 13,56 - zaszkodziło ci mocno słońce?

Gość gość
Dzieki ,takich glupich jak ja ktorzy popieraja Tuska niestety ubywa