Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę własnej matki???

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego pomimo tego, że jestem po 30tce nie potrafię dogadać się z matką? Chyba nikt i nic mnie tak nie wkurza jak Ona. Tęsknię tak na prawdę za dobrą relacją z nią, wiem że trzeba się spieszyć kochać ludzi bo szybko odchodzą... A jednak najczęstszą emocją jest wku... Nie chcę być taka jak Ona... chyba nawet się jej czasem brzydzę... Tylko fakt, że jestem tu anonimowa sprawia, że mogę się do tego przyznać. Smutne to strasznie...

Gość gość
Ledwie to napisałam i już mam wyrzuty sumienia. I tak się miotam w te i we wte... :(

Gość gość
nie ty jedna. Ja do matki nie jeżdżę od kilku lat bo ....zresztą na pewno się domyślasz dlaczego! . I ciągle mam wyrzuty sumienia choć wiem,że jak bym jeżdźiła to ciągle miałabym zatruwane życie!.Cierpię,że nie mogę tak normalnie z nią mieć relacji :(

Gość gość
ja też tak mam, ona sama zapracowała na uczucia i doskonale o tym wie , nienawidze jej i tak zostanie

Gość gość
Dlaczego tak się dzieje? Zobaczcie, o tym się nie mówi... Wszędzie macierzyństwo przedstawiane jest jako coś pięknego, zewsząd widoki cudnych, uśmiechniętych niemowląt, nad nimi uśmiechniętych i szczęśliwych matek... A przecież nie zawsze tak jest... Ponoć są matki, które nie kochają swoich dzieci... O tym też mało się mówi choć dziś już i tak więcej... Myślę, że moja mnie kocha na taki jakiś swój sposób...