Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexySexyChanel

Rozmowa kwalifikacyjna, praktykantka

Polecane posty

Cześć dziewczyny:) W poniedziałek idę na rozmowę kwalifikacyjną jako praktykantka do jednego z lepszych salonów fryzjerskich w moim mieście. Bardzo się stresuję, doradzicie mi jak mam się ubrać ,wymalować i uczesać? I mniej więcej jakich pytań mogę się spodziewać na takiej rozmowie? Chcę wypaść jak najlepiej bo to jedyna taka okazja dla mnie. Jest to salon z moich marzeń :) Bardzo proszę Was o pomoc :*

Gość gość
Na pewno musisz ubrać się z klasa i szacunkiem dla pracodawcy gdyż jest to rozmowa uczesana to musisz być perfekcyjnie no ja bym jakiś tam kokow nie robila ale np. lekkie loki lub klosa bo wiadomo ze to jest teraz trendii musza widzieć ze jesteś na czasie. Ale tez nie szalej z rozowymi szpilkami i zielonymi legginsami....bo to wiocha i tandeta, ja bym ubrala np. jaks skromna sukienke za to mocniejszym akcentem bylaby perfekcyjna fryzura krótkie zadbane paznokcie i makijaż. Pamietaj ze jak na lozysz na siebie nie wiadomo co pomalujesz usta na czerwona to wezma cie za.... festyniare. No i oczywiście najważniejsze sa umiejetnosci i twoja wiedza.... Sa w necie strony z pytaniami jakie zadaja na rozmowach kwalifikacyjnych wiec to raczej poćwicz a ubior to sparawa drugorzedna

Właśnie czytałam a od jednej znajomej (fryzjerki) dowiedziałam się że na rozmowie mam pokazać swoje umiejętności na głowie do stylizacji. Boje się że może mi coś nie wyjść i centralnie dam plamę. Chciałam ubrać czarne legginsy, białą bokserkę, marynarkę, baleriny i torebkę ale nie jestem pewna czy właśnie taki "galowy" strój jest odpowiedni na taką rozmowę?

Gość gość
nie wkładaj majtek

Gość gość
strasznie brzydkie ordynarne masz te buciory w awatarze, nie noś takich, wygladasz jak prostytutka

Stwierdzasz po zdjęciu z internetu (www.loveit.pl) że wyglądam jak prostytutka? Po drugie nie chodzę w szpilkach na codzień:) "Nie zakładaj majtek"-Bardzo śmieszne:) Napisałam tutaj w sprawie doradzenia a trafiłam na idiotę:) Nie będę brała przykładu z Ciebie moja droga i nie będę wychodzić z domu bez majtek, dziwnie to o Tobie świadczy:):) Pozdrawiam;)