Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze mojego ojca! (dlaczego faceci to chuje i gnoje?)

Polecane posty

Gość gość

mama ma miec zabieg w szpitalu nie wiem co,nie przyznala sie, byc moze bedzie po tym musiala lezec a ojciec powiedzial,ze jej nie przywiezie!!!co za gnoj. pytam go dlaczego,a on "to nie twoja sprawa,co cie to obchodzi". ja pierdole...a jak sam mial operacje na noge 6 lat temu to wszyscy mieli wokol niego skakac, mam nadzieje,ze on szybko umrze, wtedy ja bede wozic mame, na co jej ten gnoj, sama dobrze zarabia i poradzi sobie bez niego

Gość gość
a to kawał c***a z tego twojego starego :o! ale nie martw sie, moj jest taki sam. nawet nie nazywam tego cwela z worem spermy dyndajacym u kaczych nózek ojcem - dla mnie to sperminator ktory uzyczyl swojego zjełczałego nasienia mojej matce do zapłodnienia i wydania na swiat mnie :o tez nie moge sie doczekac az umrze, bedzie to jeden z szczesliwszych dni mego zycia :)

Gość gość
Skoro twoja matka leci na gnojow to jej sprawa wiec nie wyzywaj innych niedorozwinieta dziewucho

Gość gość
w sumie racja - nie kazdy facet to ch*j i gnoj. wielu jest porzadnych, ale sa tez niestety tacy pokroju naszych sperminatorow - reproduktorów. nasze matki nie mialy rozumu kiedy sie z nimi zdawaly i to jest czesciowo ich wina ze sobie takich mezow wybraly, druga sprawa ze czasami to kto jaki jest w rzeczywistosci wychodzi dopiero kilka lat po slubie :(

Gość gość
myslisz,ze ona wziela jakiegos patusa? recydywiste? nie. byl porzadnym chlopakiem z politechniki,poznali sie na pielgrzymce,dopiero po paru latach wyszlo jaki jest. a moja mama jest pobozna i dlatego nie chce sie rozwiezc ,a ja przez to nigdy nie bede miec faceta,bo jestem nieszczesliwa przez tego gnoja i tak samo czekam az on umrze albo ja...nie chce miec dzieci,bo na tych gnojow nie mozna liczyc i jak powtarzam skad miala wiedziec,ze to kawal chama? po prostu miala pecha, a te ktore biora porzadnego i on nie udaje a jest porzadny naprawde maja po prostu szczescie