Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężuś38

Orgazm sutkowy żony ... ?

Polecane posty

Gość mężuś38

Witam , Drogie Panie mam do Was pewne pytanie . Jesteśmy z żoną po ślubie ponad piętnaście lat . Seks jest częstym zjawiskiem w naszej sypialni . Ostatnio po raz pierwszy moja ukochana żona doznała coś takiego czy to możliwe ...? To znaczy pieściłem jej piersi z 10 minut , lizałem sutki , ona cicho pojękiwała i w pewnym momencie zaczęła mnie drapać po plecach odwróciła głowę w poduszkę , strasznie się zdziwilem , czy to możliwe , że po raz pierwszy poczuła takie coś...Nigdy wczesniej nie zdarzylo sie nic podobnego -:)

Wkręca Cię. Kobieta może osiągnąć orgazm przez masowanie narządów rozrodczych. Pieszczenie piersi nie daje kobiecie aż takiej satysfakcji seksualnej.

Gość gość
ale pitolisz malina. oczywiscie ,ze mozna miec orgazm sutkowy. jak nie miałaś to nie mualas tez dobrego faceta.

Gość idioci
:D

Gość gość
a orgazm pośladkowy tez jest?

Gość gość
Nie sadze ze istnieje cos takiego :p w narzadach rozrodczych owszem bo bardzo bardzo duzo zakonczen nerwowych, tkanka ma charakter wzwodowy. W piersiach moze byc fajnie, ale tylko fajne bo uwalniana jest oksytocyna- hormon więzi

Gość gość
Zapewniam was, że w sprzyjających warunkach można doznać orgazmu podczas pieszczenia wewnętrznej części dłoni. Więc tym bardziej sutków. Powiem tak: w du-pie byłyście, go-wno widziałyście, a wypowiadacie sie autorytatywnie :)

Gość gość
gość dziś Zapewniaj swoich koleżków w gimnazjum. :D

Gość gość
naprawde w dupie byłaś... masz słabego faceta, moja droga - sama tez jestes słaba :) buhahah :)

Gość gość
ja mam takie uszy wrażliwe :P

Gość gość
W końcu orgazm tkwi też w mózgu, a nie samej pipie :) więc może dostała orgazmu z racji wspaniałej zapowiedzi wejścia do pipy.

Gość gość
Hahaha gimnaazjum uwierzy :D a tak nawiasem- twoim zdaniem można mieć takie odczucia jak podczas stymulacji łechtaczki przy macaniu rączek??? :D are you fuc**ing kidding me

Gość gość
To jest skrajnie obrzydliwe, ale wiele kobiet podobno dostaje orgazmu jak karmi dziecko, od pobudzana sutków... Orgazm jest to cos co sie czuje w głowie, i nastepuje pod wplywem b silnego pobudzenia seksualnego, nie musza to byc ani sutki, ani pochwa, równie dobrze moze to byc oglądanie czegos nawet w ogóle bez masowania jakichs czesci ciała. Orgazm przeciez czesto ma sie we snie, kiedys sie lezy i nie pobudza zadnych czesci ciała. A niektórzy zboczeńcy co morduja na tle seksualbym, to ich pobudza mordowanie, i przy tym szczytuja. Podobno niektórym gestapowcom tez sie to zdarzało jak zabijali ludzi, widziałm program w tv ...

Gość gość
Macie rację, że orgazm zaczyna sie od głowy... :) Ale nasza koleżanka popisująca sie tutaj wiedzą i wyzywająca od gimnazjalistek mysli, że to od mechanicznego pocierania. Ja pitolę, ale patologia...

Gość gość
nie dziw się, pewnie tylko w krzakach to robiła :)

Gość gość
przeczytała troche w necie, pewnie jakąś gazetę typu "chwila dla ciebie" no i mysli, że rozumy pozjadała, no i pewnie tylko po bożemu i koniecznie po ciemku :)

Gość gość
Ha ha ha. Pod tą blond fryzurką i opalenizną z solarium nie mogą się pomieścic pewne rzeczy. Ale pewnie poły to ma słuszny. Taki typ, nie ma co z nią dyskutować.

Gość gość
Studiuję medycynę, 4 rok w ramach ścisłości

Gość gość
może ei studiujesz - ale zaocznie chyba. A zadowalasz sie palcem skoro ci sie normalane rzeczy w głowie nie mieszczą.

Gość gość
przypuszczam ,ze ta madra kolezanka robila to tylki z reka wiec stad takie informacje ze pocieranie = orgazm

Gość gość
Dlatego ja z głupotą nie dyskutuję i spadam stąd :) Choćby to była głupota z 4 roku medycyny (wieczorowej - hahaha).

Gość owoce jagodowe
no to świetnie! powiem Ci, że ja sama też przeżyłam parę razy orgazm w ten sposób ze swoim narzeczonym i było to niesamowite ;)

Gość gość
doucz się dziecino, bo naprawde baaardzo niewiele wiesz, pozdrawiam i również uciekam

Gość gość
a ja kilka razy mialam orgazm przez sen :) i nikt mnie za pipke nie dotykal podczas snu