Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu pomaga MOPS ?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam się w trudnej sytuacji finansowej. Poszłam tam za Waszą namową i złożyłam wniosek o zasiłek rodzinny na dzieci. Otrzymałam odmowę przyznania zasiłku. W roku 2013 dochód na osobę w mojej rodzinie wyniósł nieco ponad 200 zł. W tym roku jest jeszcze zerowy.

Gość gość
komu pomaga? narkomanom, alkoholikom, porządnym ludziom nie pomoże choćby zdychali z głodu. Mieszkania socjalne też dają patologii a nie porządnym ale biednym

Gość gość
No właśnie...miałam zaznaczyć kwadraciki: wielodzietność, alkoholizm, patologia chyba. Zaznaczyłam tylko jeden : wielodzietność. Może zrobiłam błąd bo trzeba było wszystkie zaznaczyć? Nie wiem bo nigdy nie pobierałam tego zasiłku

Gość gość
to może zacznij udawać pijaczkę? nastepnym razem idź lekko pijana z butelka pod pachą, zapisz się do AA, wtedy na pewno co pomogą

Gość gość
Nie będę nikogo udawać. Przeżyłam 2013 rok i prawie 2014 więc dalej też dam radę.

Gość gość
Po prostu ,,sprawa " nie daje mi spokoju. Podejście ,, nie figuruje Pani w naszym systemie"....

Gość gość
MOPS pomaga tylko paniom urzędniczkom, mają zagwarantowaną wypłatę za odmawianie potrzebującym pomocy - paradoks, co?