Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dojrzala1972

Czuję się źle

Polecane posty

Witam! Nie mam komu o tym powiedzieć, więc piszę tutaj na forum. Jestem mężatką od 19 lat, mąż przez większość czasu pracuje za granicą. Jest mu ciężko. Nie może się z ludźmi dogadać (nie z powodu braku znajomości języka), taki ma charakter. Uważa, że wszystko wie najlepiej. Ciągle to podkreśla. Nie dawno byłam na wycieczce zagranicznej z synem. Był to wyjazd zroganizowany. Nikt raczej się nie znał. I tutaj o dziwo dwóch facetów zaczęło się do mnie przystawiać. Jeden niby w żartach mówił jaka jestem ładna, figurę mam zgrabną. Z jednym ostatniego wieczoru poszłam nawet na spacer. Zaczął wtedy mnie głaskać po ramionach i włosach. Prosiłam aby tego nie robił, że mam męża. Zachował się jak dżentelmen i nie posunął się dalej. Jednak kiedy tak mnie głaskał po włosach ciarki mi przechodziły. Facet nie jest pociągający fizycznie. Jedyne co jest w nim ciekawe to ogromna jego wiedza i to że jest czasami poważny, ale czasmi potrafi fajnie żartować. Dałam mu telefon (nie jesteśmy z jednej miejscowości). Mówił, że zadzwoni we wtorek. Nie zadzwonił. Jak głupia trzymam telefon na wierzchu. Jak tylko telefon dzwoni to serce mi wali. Jednocześnie nie chcę aby zadzwonił. Nie chcę zdradzić męża. Nie wiem co się ze mną dzieje ?

Gość gość
mam dość tej monotoni w życiu.Wydarzyło się coś nowego ktoś cie adorował i to Ci sie spodobało.

Gość gość
glupia jestes i tyle

do gościa - dlaczego jestem głupia? Potrafisz tylko obrażać ? Ja nie sprowokowałam całej tej sytuacji.

Gość gość
normalne, wakacje, ciepło, człowiek bardziej rozebrany to i chuć działa :) Ileż to "miłości" wakacyjnych :) Przecież znasz to od wczesnej młodości. A jeszcze mąż daleko, to jakikolwiek kawałek faceta tak na ciebie działa :) Pamiętaj tylko, że u męża też lato i słońce. A swoją drogą ile on za tą granicą jest, że jezyka się nie nauczył?

Gość gość
Jak możesz być taka naiwna. Widać, że facet chce sie tylko Toba bawić, a Tobie zawrócił w głowie. No i poza tym masz męża. Kobieto:NIE WARTO!

Szkoda komentować twoje zachowanie. Jesteś pewnie małoletnim gówniarzem. I bawi cię to. Zresztą pewnie nie tylko tutaj się wypowiadasz i obrażasz.

Gość gość
dojrzała, kogo tak skomentowałaś?