Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta12439786042373355najgorsza

Jestem najgorszą przyszłą matką na świecie

Polecane posty

Gość Aniołkowa2014
Już ci podam 3 przypadki 1- Dziewczyna 18 lat,byla pewna ze ma okres puszczała sie na lewo i prawo . Pila paliła , trawka itd dyskoteki co tydzień a jak sie dowiedziala o ciąży to niomu nic nie powiedziała SCIĄGAŁA BRZUCH bandażami !! Zaczęla rodzić w domu i wezwała karetke rodzice o ciązy się dowiedzieli jak karetka przyjechała Tatusiów już 7 było dziecko zdrowe ma 2 msc tylko tatuś dalej nieznany . 2 sytuacja tez taka małolata ma roczne dziecko , kiedyś spotkała się z moją siostrą i mówi Jakim cudem ta twoja siostra poronila" JA PALILAM CAŁA CIĄZE PILAM A MOJ SYNEK URODZIŁ SIĘ ZDROWY I Z TAKĄ CIEMNĄ KARNACJĄ PEWNIE OKOPCONY OD PAPIEROSÓW" 3 przypadek moja kuzynak 3 msc też paliła piła nie wiedziala o ciązy bo co miesiąc krwawiła w lipcu dowiedziala się o ciązy we wrześniu urodziła wcześniaczke ale dziecko ma 6 lat i jest zdrowe. A ja dbalam o siebie jak moglam i niestety w 5 msc straciłam syna

a czemu stracilas syna w tym miesiacu?? na szczescie poki co nic zlego usg nie pokazalo, poczatkowo bylo tragicznie bo mialam podejrzenie toksoplazmozy, na szczescie zarazilam sie dlugo przed ciążą. Dzidzia zdrowa i matka zdrowa :) oby tak bylo caly czas.

Gość gość
spokojnie, urodzisz piękne i zdrowe dziecko :) przez pierwsze 3 miesiące maluszkowi mało co szkodzi, tak to natura zorgaizowała, bo matka w tym czasie często nie wie o ciąży

oby tak bylo, dziękuj***ardzo :)

Gość gość
" Palenie i picie alkoholu w pierwszych tygodniach NIE MA wplywu na dziecko. Przestance pisac te bzdury" x tak, tak, jasne, tak sobie wmawiaj pustaczko :O

Gość gość
Nie masz okresu od kilku lat, a mimo to zaszłaś w ciążę? :O Coś mi się nie chce wierzyć. Poza tym mało prawdopodobne jest, ze donosisz tę ciążę.

nikomu się nie chciało wierzyć, mi także jak się dowiedziałam. Musze Cie zasmucić, rozwija się bardzo dobrze, czujemy się dobrze, chodzimy do najlepszego specjalisty w mieście i za kilka miesięcy będzie z nami, jestem okazem zdrowia i na pewno spokojnie urodze!!!!!!!!!!!!!!!!!

a swoje chore przepowiednie zostaw dla siebie i dla swoich ciąż.

Gość Aniolkowa2014
U mnie w 21tyg pojawilo sie rozwarcie , tzw niewydolnosc cianieniowa szyjki . A ze trafilam do dupkow a nie lekarzy to moj synwk urodzil sie i po 10mnitach zmarł.

Gość gość
No widzisz, autorko :) będzie dobrze, będziesz super mamą :)

Aniołkowa2014 ale cos wcześniej zapowiadało taką tragedię?

zdrowy synek :)