Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maż ma zacząć prace na busach i rozpieszcza syna

Polecane posty

Gość gość

co ja mam zrobić, jak mu tlumaczyć, bo mne cholera wezmie!! młody ma 4 lata, jest w miarę ułożony, odstawia po sobie naczynia, wynosi papierki po sobie, a tatuś zaczyna mu usłgiwać i pozwalac na więcej niż do tej pory. :( on pojedzie a ja zostane z problemem bo mały bedzie miał w nosie co do niego mówię... nie chcę meżowi robić awantur, bo wyjeżdża dla nas, zeby lepiej nam było. jak to rozegrać, doradźcie!!!

Gość gość
normalnie. Poważną rozmową. Jak dziecko uśnie siadasz z nim na kanapie i mówisz spokojnie ale rzeczowo żeby tak nie robił jak robi bo potem on wyjeżdża i konsekwencje są takie a takie a ty sobie tego nie życzysz

Gość gość
U nas jest tak samo jak jest moj mąż to tez młodemu usluguje nosi go po schodach ,jak tylko ja jestem z mlodym nawet nie zapyta o to czy tamto sam robi wszysko ,nosic go nie trzeba słucha sie mnie.

Gość gość
ale ja mu już to powiedziałam. powiedziałam, ze wie jakie są dzieci mojej siostry i syn jego siostry, ze trzeba im usługiwać, sprzatac po nich, czy staremu koniowi 13 letniemu śniadanko zrobić. a on stwierdził, ze każdy wychowuje dziecko jak chce. ma czasem takie przebłyski, bardzo duzo robi przy synu, bardzo mi pomaga, najczęsciej zgadza się ze mną w metodach jakie stosuję, ale czasem ma odpaly...