Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaaaa12345

praca przedszkole dziecko dylemat

Polecane posty

Gość Anaaaa12345

czy zapisałybyście swoje dziecko do przedszkola w którym pracujecie?

Gość gość
ja pitole... znowu...

Gość gość
może ktoś sie wypowie

Gość gość
tak, to idealne, masz dziecko na oku-zazdroszcze

Gość gość
ja bym się nie zdecydowała

Gość gość
niby tak, ale co jeśli to typ dziecka związany z mamą raczej nieśmiały... który będzie ciągle ganiał za mamą i domagał się uwagi...

Gość gość
są plusy: dziecko na oku, wiesz, że jest w tym samym budynku, znasz nauczycielkę dziecka więc wiesz wszystko jak funkcjonuje, co jadło, jak bedzie sie zle czulo

Gość gość
Własnie, właśnie :) pewnie inna nauczycielka zrobić może krzywdę twojemu dziecku. A najlepiej w ogóle nie wysyłaj go do przedszkola a sama się zwolnij - będziesz go miała STALE na oku.

Gość gość
ość dziś Własnie, właśnie usmiech.gif pewnie inna nauczycielka zrobić może krzywdę twojemu dziecku. A najlepiej w ogóle nie wysyłaj go do przedszkola a sama się zwolnij - będziesz go miała STALE na oku. - JESTEŚ NIEPOWAŻNA

Gość gość
chodzi oto czy nie bedzie przeszkadzala w pracy! np. podczas wyjscia na plac zabaw gdzie jest kilka grup a dziecko bedzie chcialo stalo stac przy mnie i inne podobne sytuacje

Gość gość
będzie przeszkadzało

Gość gość
Moim zdaniem będzie czasami przeszkadzało, chociaż to zależy od dziecka. Ale dyrektorka jak równiez inne nauczycielko mogą na to krzywi patrzeć. Nie mówiąc już o rodzicach...

Gość gość
Moja córka chodziła do przedszkola,gdzie wychowawczyni miała tam swoją córkę.Ta córka nie odstępowała matki na krok,była płaczliwa i ciągle chodziły razem za ręce.Nie podobało mi się to za bardzo.Pani najwięcej uwagi poświęcała swojemu dziecku,a dziecko też nie uczy się samodzielności i adaptacji w grupie,tylko u maminej spódnicy.

Gość gość
Lepiej zapisać do innego np do tego http://radosnemaluchy.eu. Ogólnie jeśli będziesz pracować w tym do którego chodzi Twoje dziecko to raczej będzie to przeszkadzać i może rozpraszać

Gość gość
Prywatne przedszkole jest ok. Ja wysłałam swojego malucha do tego i jestem zadowolona http://radosnemaluchy.eu. Jak coś to polecam!

Gość gość
Dziwnie to trochę by wyglądało gdybym uczyła własne dziecko w przedszkolu. Z jednej strony duży plus bo miałabym swoje dziecko na oku, ale z drugiej strony bałabym się że moje dziecko faworyzuję, staram się bardziej o nie niż o inne dzieci. Dziecko wysłałam do prywatnego przedszkola w Szczecinie http://www.promyk.szczecin.pl/ i jestem zadowolona. Dziecko jest zadowolone, opowiada co ciekawego robiło, jakie miało zajęcia. Jestem spokojna bo wiem, że tam ma dobrą opiekę. Gdybyś szukała dobrego przedszkola to polecam.