Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można zamrozić biszkopt?

Polecane posty

Gość gość

I drugie bardzo ważne pytanie, jak długo można mrozić taki biszkopt? Bo słyszałam że mam tydzień :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
*max

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mozna ze 2 tygodnie ja robie ciasto biszkoptowe z jabłkami duza blache i zamrazam bo u mnie lubia i codzien jedza a nie mam czasu piec co troche to robie wiecej i zamrazam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak już się zamrozi to jakie to ma znaczenie ile, możesz i ze dwa lata.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
spokojnie do dwóch miesięcy wytrzymuje w formie gotowego ciasta lub tortu, a jak suchy to jeszcze dłużej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ok, dzięki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×