Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdi88

ciaza a brak obrazu na usg

Polecane posty

Gość lejdi88

witajcie kochane jestem tu nowa..bardzo potrzebuje pomocy od Was doświadczonych kobietek..otoz ost okres miałam 11 maja trwal 6dni..testy ciazowe pozytywne wyszly dopiero 5,6 lipca(4testyna+) bylam u ginekologa po badaniu recznym stwierdzil ciaze teoretycznie uznajac patrzac na ost okres na 8tydzien , jednak dzis bylam na usg i jest powiekszona macica ale wg ginekologa jak juz wyglada mu to na 3 czy 3,5tygodnia ciazy..nie widac pecherzyka..pozamacicznej tez nie stwierdzil..mowi ze moglam zajsc w ciaze samym okresem ktory nie przyszedl (mniej wiecej 13czerwiec)dzis znow wykonalam test i grube2krechy..kazal przyjsc za 2tygodnie..co myslec?pomocy jestem rozbita i tak bardzo zawiedziona:(piersi sie powiekszone i bolace oraz brzuch pobolewa..mam wieczorna zgage

Gość gość
owulacja mgła się przesunąć i tym samym w ciążę zaszłaś później, najszybszy sposób to zrobienie jutro bety i powtórzenie po 48 godzinach żeby sprawdzić, czy przyrost jest prawidłowy

Gość gość
Dziwna sprawa. A może rozwój ciaży zatrzymał się na tym 3 - 3,5 tygodnia?

Gość lejdi88
na usg widac powiekszona macice ginekolog mowi ze moglam zajsc w ciaze przed terminem nastepnej i przez to jej nie bylo i ze wg niego ciaza jest ale nie 8tydz tylko3, czy 3,5..dodalabym zdj usg ale chyba sie nie da:(jestem zalamana

Gość lejdi88
na usg widac powiekszona macice ginekolog mowi ze moglam zajsc w ciaze przed terminem nastepnej i przez to jej nie bylo i ze wg niego ciaza jest ale nie 8tydz tylko3, czy 3,5..dodalabym zdj usg ale chyba sie nie da:(jestem zalamana

Gość lejdi88
zadna z Was nie miala takiej sytuacji ?pewnie bede musiala o tej becie pomyslec..dziekuje

A po co myśleć :P Idź jutro i już. Dostaniesz wynik,zobaczysz jaki i za 3 dni powtórzysz. Jeśli będzie się zwiększał to jest ok. Chyba że wolisz żyć w zamartwianiu się do kolejnej wizyty....

Gość gość
nie wierz ani usg ani beta hcg. u mnie nie widzieli prawie trzymiesiecznej ciąży, beta robiona 3 razy nie podwajala sie, orzekli ze ciąza nie rozwinela sie prawidlowo, skierowali na zabieg na ktory si nie zgodzilam. okazalo sie po miesiacu ze ciaza rozwija sie prawidlowo i dzisiaj jestem szczesliwą mama::) spokojnie, czekaj, badania to nie wszystko, zaufaj:)

Gość lejdi88
jaki koszt takiej bety?

Gość lejdi88
dziekuje slicznie..czuje w glebi serca ze musi cos byc bo testow kilka roblam i kilka zmian u siebie zauwazylam..tez okresy mam nieregularne wiec owu mogla sie przesunac:)