Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pszemek Tytoń

To są dobre wyniki matury? Rili?

Polecane posty

Gość gość
a niby z czego ma tą mierną? ma świetne wyniki w nauce. urodził się w bogatym i spokojnym domu. jego rodziców było stać na dodatkowe korepetycje więc się kształcił. możemy mu tylko tego wszystkiego zazdrościć. mam nadzieje,że ja i mój mąż też damy naszemu dziecku takie możliwości.

Gość gość
a wy normalni jestescie? jak ktoś jest idealny ze wszystkiego, to nie jest dobry z niczego, o. Najlepiej się skupiać na tym, co cię interesuje, a nie na tym co inni twierdzą że masz super umieć

Gość ToksycznaKobita
Przeciętne wyniki z matury, ani grzeje ,ani ziębi

Gość gość
Ale skąd wiesz, że idzie na coś związanego z fil? poza tym ty w ogóle wiesz, jak trudna potrafi być filozofia? studia filozoficzne na dobrym uniwerku naprawdę wymagają myślenia.. najlepiej zakładać wątki na tak bzdurne tematy i kogoś oceniać nie wiadomo po czym, lepiej idź obejrzyj mecz, bo widzę że lubisz :)

Gość O to samo sobie dziś
pomyslałam. Tez zdawałam stara maturę 20 lat temu i wtedy 70% opanowania czegokolwiek to była zaledwie 3. A tu zachwyty, że tak rewelacyjnie zdał :O

Gość gość
No tak, pewnie uważasz się za ścisły, idealny umysł i nie masz pojęcia, co się na takich studiach robi.

oczywiście, że ścisły i oczywiście, ze wiem na czym polegają studia filozoficzne:) Tak na marginesie: humanistą jest osoba, która ogarnia matę, więc nie jest to równoznaczne ze słowem tłuk

Nieskromnie powiem że niezdane matury to wina m.innymi mody na korepetycje.Zaczyna się już w podstawówce,.Dzieci przyzwyczajane są że jeśli nie nauczą się w szkole przyjdzie pan korepetytor.Potem to samo w gimnazjum i liceum(tu już bardziej zrozumiałe)I wychodzi z tego wielkie nic.Matura nie powinna być problemem dla nikogo kto trzy lata chodził do szkoły i był w miarę pilny Wiadomość z pewnej ręki.Ojciec uczy historii.Wiedza przybywających do dobrego liceum w zakresie tej dziedziny...lepiej przemilczeć.