Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy ta Miłośc w koncu mnie dogoni bo wciaz uciekam i uciekam

Polecane posty

Gość gość

nadal szukam kobiety w której sie zakocham i ona we mnie ze wzjemnoscia nie wiem moze to przez moje wymagania nie wiem juz sam ale wciaz spotykam na zaklamanych ludzi z kompleksami nie wiem moze tutaj mam tak malo czasu...

Gość gość
taki mam tryb pracy

a ja zrozumialam, ze malo czasu ci zostalo :D a na kafe raczej nie znajdziesz wielkiej milosci, tutaj kazda moze ci napisac, ze ma "dobry" charakter, jest szczera, otwarta i bla bla bla..

Gość gość
tak wiem zdaje sobie sprawe z tego mam juz jakies na ten temat zdanie ale mimo to nie trace nadzei moja praca no coz dobra praca dobrze platna ale minus ze zajmuje mi polowe mojej doby

Gość gość
mhm moja uciekaczka jest tez celowa bo nie chce sie wiazac z kobieta ktora juz jest po milosci wciaz mam swoje marzenia i nadal szukam tej jedynej dla mnie liczy sie milosc

Gość gość
napewno znajdziesz swoja milosc :)

Gość gość
pewne to w życiu są jedynie śmierć i podatki:/

Gość gość
Problem polega na tym ze wciaz poznaje kobiety ktore dziwnie sie zachowuje mimo ze na poczatku widac ze to moj nie istniejacy ideal albo osoba bliske idealowi a mimo to potem cos sie dzieje takiego co mnie odrzuca na wiele mil obojetnosci do takiej osoby