Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da rade sie odkochać?

Polecane posty

Gość gość

przeszło pół roku się męczę i czuję że jestem już na wyczerpaniu..

Gość gość
trzeba przeczekać albo zakochać się w innej osobie

Da radę, z czasem, nawet i po latach ale się da. Ja w swoim poprzednim związku byłam przeszło 3 lata. I nie mogę powiedzieć - do ostatnich tygodni każdy dzień był cudowny. Potem coś pękło. Rozstaliśmy się i wiele czasu minęło zanim się pozbierałam. Dalej kochając związałam się z cudownym facetem, który dał mi miłość, której na początku nie byłam w stanie odwzajemnić. Minął kolejny rok a ja pomimo przywiązania do obecnego partnera czułam motyle w brzuchu do poprzedniego. Szczerze rozmawiałam ze swoim partnerem i on mi dużo pomógł. Teraz minęły kolejne 4 lata, i nie powiem bo jak widzę poprzedniego ukochanego to dalej czuję coś w środku ale wiem że to już nie jest miłość. ktoś mi kiedyś powiedział : Na miłość najlepsza jest miłość. I to jest prawda. Minie wiele czasu zwłaszcza jeśli myślałaś że to ten jedyny a Wasz związek był udany ale z czasem minie.

Gość do was tylko tak
nie nie da rady,przecież miłość nigdy nie umiera,będziesz go kochać przez następnych 20 wcieleń a najbardziej wtedy gdy szczytuje w swojej ukochanej i jest mu dobrze i szczęśliwie ,oddasz mu swoje życie umartwisz siebie i to Twój najlepszy wybór