Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

insolitae

w związku z policjantem, czyli jak to...WSZYSTKO wygląda?kobiety mundurowych

Polecane posty

I co w związku z tym? Jedna z gorszych grup zawodowych. Gnębią normalnych ludzi zamiast im pomagać. Łapówki, kolesiostwo, układy. Chylę czoła normalnym policjatom, którzy są po to aby pomagać i łapać przestępców.

Gość gość
Ja bym się nie zdecydowała na związek z policjantem , prokuratorem itp. bo w razie problemów małżeńskich to nikt Ci nie pomoże . Jak Cię mąż pobije to przyjadą koledzy na interwencję i tylko Cię wyśmieją. Znam kilka takich przypadków.

Facet wjechał matce w tył samochodu. Oczywiście w ryjem na matkę. Przyjechała policja bo facet mówił, że to jej wina. Jak się okazało był synem jakiegoś policjanta. Skończyło się tak, że matka dostała mandat i punkty. Oczywiście szkoda z jej winy... Chwała wam dzielni policjanci.

a jakieś plusy ? :p ja póki co jestem "za" :) ale jest teraz na szkoleniu i nie mamy za bardzo ze sobą kontaktu :/

Gość gość
podobno leją żony i dzieci.

Gość gość
Widzę, że stereotypy (zresztą kompletnie błędne i bezsensu) totalnie wam mózgi wyżarły, nie potraficie same myśleć? Zresztą dla czego nie założycie tematu "związek z nauczycielem, czyli jak to wszystko wygląda" albo związek z hydraulikiem, rolnikiem czy kasjerem z biedronki, no kompletna paranoja ze sie akurat policjantów uczepiłyście. Kawały o blondynkach znacie? czy są one prawdziwe? nie sądze, to tylko stereotyp głupiej blondyneczki, tak samo z policjantami, to są tacy sami ludzie jak my, hydraulik też jeden może byc spoko, fajny gość, poważnie myślący o życiu, załozeniu rodziny, dzieci itp, troskliwy i kochający, a inny hydraulik będzie zwykłym lujem, cwaniaczkiem, prostakiem, chamem itp Serio dla was zawód wyznacza wartość człowieka? współczuje...

Gość gość
a co sadzicie o zwiazku z facetem ktory pracuje w SW

Gość gość
A co sądzicie o związku z tzw. szambonurkiem?

Gość gość
zwiazek z policjantem TO PRESTIZ I KASA DUZA WIĘC PLUSY SA JA MAM SIERZANTA SZTABOWEGO FACETA..A TO JUZ COS..