Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscpt

nie umiem pogodzic sie ze zdradą

Polecane posty

Gość goscpt

Byłam z Mateuszem 7 lat. Nasz związek byl dosc skomplikowany. Oboje poswiecilismy duzo dla siebie. Myslalam ze wreszscie bedzie koniec naszych prbolemow gdy przeprowadze sie do jego rodzinnego miasta. Przez 3 miesiace bylo jak w bajce. Wszytko popsulo sie gdy Mati stracil prace. Wspieralam go calym sowim serduszkiem ale nie moglam tolerowac syuacji gdy wyzywal mnie od k***y, szarpał mna albo wyganil z domu. Od tamtej pory klocilismy sie niesutannie o wszytsko. I stalo sie kiedy znalazl nowa prace zakochal sie w innej. Nie powiedzial mi o tym, ale smama to widziałam. Gdy wychodzil z nia na spotkania był szczesliwy a gdy z nia pisał ciagle sie usmiechal. Jednak dziewczyna dala mu kosza i miedzy nami ponownie zaczeło byc dobrze. Pewnego dnia przyszedl kompletnie pijany do domu i zaczał pewne rzeczy opowiadac, az wreszcie pokazał mi ja w telefonie. Wtedy tez wszytko przeczytałam i zyskalam pewnosc. Wybaczylabym mu gdyby tylko powiedzial tamtej dziewczynie ze twotzy ze mna zwiazek i przestanie o nia zbaiegac a skupi sie na mnie. Tak sie nie stało. Byłam zmuszona sie wyprowadzic. Od rozstania mineły 2 miesiace. On obiecywał ze bedzie zbaiegal o mnie po 30 wrzsnia bo jest zawalony robota. Jednak nie odzywa sie. Ja go wciaz bardzo kocham i postanowilam, ze to ja pojade do niego zeby pogadac, zeby zrozumiec ldaczego, lecz on nie pojawil sie. Jestem załamana, rzuciłam wsyztkie sowje zajecia, jestem u rodzicow, o niczym nie mylse tylko o nim, nic nie robie tylko placze. Prosze powiedzcie co mam zrobic, czy spróbowac jeszcze raz sie z nim skontaktowa czy odpuscic. Najgorsze ze wciaz go kocham.

Gość gość
Mati :D Następny będzie Seba :classic_cool:

Gość gość
beznadziejny fatalny koleś, daj sobie spokój. Rozumiem że szkoda ci tych 7 lat ale ludzie rozstają się nawet po 30 więc to TYLKO 7 lat i jeszcze poznasz kogoś kto cie bedzie szanował.

Gość gość
On obiecywał ze bedzie zbaiegal o mnie po 30 wrzsnia bo jest zawalony robota. Dawno nie czytałam nic bardziej śmiesznego :D

Gość gość
no to fakt, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać