Gość maramasike Napisano Lipiec 10, 2014 Cześć ;) mam mały problem. Jestem absolwentką liceum i chciałam iść na UJ na studia. Na pierwszym miejscu w mojej hierarchii jest psychologia ogólna, jednak tam się nie dostałam (jestem 23. na liście rezerwowej), ale chcę spróbować w drugiej rekrutacji. Za to dostałam się na psychologię stosowaną. Do 16. lipca mam złożyć papiery na kierunek, na który się dostałam, bo inaczej nie zostanę na niego przyjęta. A 17. lipca rusza druga rekrutacja, w której chcę wziąć udział, bo mam jeszcze nadzieję na ogólną. I moje pytanie brzmi: pojadę do Krakowa, złożę papiery na stosowaną, bo tam się dostałam, i co? Będę miała prawo brać udział w tej drugiej rekrutacji, czy moje konto rekrutacyjne zostanie automatycznie zamknięte z chwilą zapisu na stosowaną? A nawet jeśli nie, to gdy dostanę się w drugiej rekrutacji na ogólną, to muszę iść do dziekanatu stosowanej, tam się wypisać ze studiów i zanieść je do dziekanatu ogólnej? Na stronie UJ nie ma o tym mowy, a przecież to chyba powszechny problem. Ktoś może tutaj coś wie na ten temat? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach