Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maramasike

Rekrutacja na UJ

Polecane posty

Gość maramasike

Cześć ;) mam mały problem. Jestem absolwentką liceum i chciałam iść na UJ na studia. Na pierwszym miejscu w mojej hierarchii jest psychologia ogólna, jednak tam się nie dostałam (jestem 23. na liście rezerwowej), ale chcę spróbować w drugiej rekrutacji. Za to dostałam się na psychologię stosowaną. Do 16. lipca mam złożyć papiery na kierunek, na który się dostałam, bo inaczej nie zostanę na niego przyjęta. A 17. lipca rusza druga rekrutacja, w której chcę wziąć udział, bo mam jeszcze nadzieję na ogólną. I moje pytanie brzmi: pojadę do Krakowa, złożę papiery na stosowaną, bo tam się dostałam, i co? Będę miała prawo brać udział w tej drugiej rekrutacji, czy moje konto rekrutacyjne zostanie automatycznie zamknięte z chwilą zapisu na stosowaną? A nawet jeśli nie, to gdy dostanę się w drugiej rekrutacji na ogólną, to muszę iść do dziekanatu stosowanej, tam się wypisać ze studiów i zanieść je do dziekanatu ogólnej? Na stronie UJ nie ma o tym mowy, a przecież to chyba powszechny problem. Ktoś może tutaj coś wie na ten temat? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować