Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na uczciwych, wiernych facetów zwracają uwagę jedynie paskudne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Dla Ładnej uczciwy facet jest nudny ...

Gość gość
ja jestem ładna, bardzo zgrabna i wierna i mam uczciwego, wiernego mężczyznę :-)

Gość gość
Nie zauważyłam, żeby uczciwość i wierność nie była doceniana przez normalne kobiety. Istnieją dwie opcje: 1. Zapomniałes do tych powyższych cech dopisać brzydoty, bezrobocia, nudnego i flakowatego charakteru. 2 ładne kobiety definiujesz jako dyskotekowe, tanie lampucery

Gość gość
Samotny Romantyk II - są tak samo tanie, jak ty jesteś tani, skoro nie zrozumiałeś o czym mowa...

Gość gość
z tych samych powodow dla ktorych brzydcy faceci nie chca pskudnych kobiet i zwracaja uwage tylko na ladne.

Gość gość
Moze te brzydkie sa poprostu mądrzejsze, wiec wiedza co wybierają i nie lecą na byle co.

Gość gość
normalnie wojny trzeba, zeby sie troche przeczyscila Europa od tych coraz wiekszych rzecz meskich placzkowatych cip, ktore nic nie robiac, chca miec sex...

Gość gość
Bo oprócz uczciwości i wierności facet musi posiadać inne cechy pożądane przez kobiety, czyli: 1. Musi być przystojny 2. Musi być dobrze zbudowany 3. Musi mieć dobrą pracę (minimum 4k na rączkę) 4. Musi posiadać mieszkanie i auto co najmniej średniej klasy, bo księżniczka nie wsiądzie do fiacika, a autobusem to już w ogóle nie ma mowy aby pojechała. 5. Musi być męski, twardy, zdecydowany i pewny siebie, a przy tym delikatny, wrażliwy, romantyczny i uległy, aby móc spełniać wszystkie zachcianki kobiety i nie ważne że te cechy się wykluczają, taki musi być dla nich facet i koniec. 6. Musi tolerować wyskoki swojej kobiety, nie może jej nic zabraniać, ani nakazywać, musi ją akceptować i wielbić i nie oczekiwać od swojej partnerki niczego, nie może niczego wymagać. 7. I ostatnia dość istotna cecha... musi zaakceptować w pełni jej dziecko, a sam dziecka nie może posiadać. Jeśli spełnisz wszystkie te wymagania, to jesteś ideałem faceta dla 90% kobiet.

Gość gość
hermafrodyta idioto