Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chazan

Polecane posty

Gość gość

Jedna uwaga - podniecacie się i gorączkujecie a same aborcji byście kobiecie w zaawansowanej ciąży nie przeprowadziły. To nie jest proste jak wyrzucenie ogryzka do kosza. Decyzje matki i lekarza nie były pewnie tak łatwe jak obrazujecie. Moim zdaniem nie ma za wielkiej różnicy miedzy zabiciem dziecka w brzuchu a zabicie go poza nim. Tragedia jest tragedia a wasze biadolenie jej nie zmniejszy. Nikt nie chciał tej tragedii wiec wieszanie psów jest prymitywne.

Gość gość
tylko, że terminację (która nie polega na rozrywaniu płodu jak sobie pewnie wyobrażasz) nie on miał przeprowadzić, a lekarz prowadzący. On miał tylko wydać potrzebne papiery żeby wszystko przebiegło zgodnie z prawem. Terminacji mógł odmówić lekarz, który miał jej dokonać, a nie Chazan, który pełnił w tym przypadku rolę urzędnika, a nie lekarza.

Gość ToksycznaKobita
To czyli co? stawiasz równość miedzy kobietą ,która dajmy tam np. w 6 tyg ciązu zażyła tabletkę poronna MIEDZY kobietą, która dziecko o sciane ,podłogę rozkwasila łamiąc mu wszysykie kosci, uszkadzając organy wewnętrzne , znęcając się nad dzieckiem z okrucieństwem, skazując je na smierc w meczarniach?to dla ciebie jest linia równości miedzy jednym a drugim ?

To czyli co? stawiasz równość miedzy kobietą ,która dajmy tam np. w 6 tyg ciązu zażyła tabletkę poronna MIEDZY kobietą, która dziecko o sciane ,podłogę rozkwasila łamiąc mu wszysykie kosci, uszkadzając organy wewnętrzne , znęcając się nad dzieckiem z okrucieństwem, skazując je na smierc w meczarniach?to dla ciebie jest linia równości miedzy jednym a drugim ?

A po drugie Chazan dokonywal wcześniej wielu skrobanek, wiele aborcji Chazan to obłudnik i roszczeniowiec aż żal . Doktorek w przeszłych latach, skrobał, skrobał i to jak , az się kurzyłoa , jak sobie "wyskrobał" piękne wille, posesje, kilka zer na koncie , to już nie widzi takiej potrzeby skrobania ,latami przeszłymi, kiedy takich kontrol nie było na lapówki aż milo sobie poczynał Dębskiego słowa : "",, znam lekarzy, którzy nawrócili się , przestali przerywać ciąże jak już ,,wysrobali" sobie porządne mieszkania w warszawie albo piękną willę. Żonie obrońcy życia terminowałem ciąże z zespołem downa, pytałem, ale jak to przecież jesteście wierzący ? A oni mówili : słuchaj to naprawdę wyjątkowa sytuacja . Wyjątkowa bo dotyczyła ich , a nie ich pacjentek "

Niech nie udaje takiego świętoszka Czyli wniosek jest taki ,ze "nawrócenie " się jest zależne od stanu konta i dorobku własnymi "grzechami" . Hipokryzja

Gość gość
A mnie postawa tego człowieka oburza. Zabił nie jedno zdrowe dziecko, i sumienie mu w tym nie przeszkadzało a teraz skazał kobiete na operacje jakim jest cc urodzenie bardzo zdeformowanego dziecka , i nie chodziło tu ani o kobiete ani o to biedne dzieciatko, a o widzimisię, szok!

Gość gość
ta całą akcja to prowokacja kobieta prowadziła ciążę wcześniej u innego lekarza, leczyła sie w innym szpitalu a zgłosiła się w celu przeprowadzenia aborcji do szpitala św Rodziny do Chazana.... chyba brała pod uwagę że on nie dokona tej aborcji. To wszystko było zaplanowane. ja jestem za aborcją w TYM konkretnym przypadku (poważne uszkodzenia płodu) ale dlaczego nie poszła do innego szpiatla???

Gość gość
Toksyczna tak, stawiam równość. To do pierwszego. Co do chazana mam naprawdę jego samego w nosie, nie obchodzi mnie on, ale sama istota sprawy. Lekarz i matka podjęli jakieś decyzje ponoszą jakieś konsekwencje nie jest to tak czarno białe jak pokazuje TVN. Całej prawdy nie dowiemy się z mediów. Wszyscy chcieli aby na świat przyszło sliczne różowe dziecko. Tak sienie stało i mamy tragedie. Powinniśmy uszanować dziecko które się urodziło i nei kłócić się nad jego kołyska.

Gość gość
Toksyczna pierwszy raz sie z toba zgadzam

Taaa sumienie. status finansowy już mu się na tyle poprawił od ilości tych skrobanek, do tego łapówkarstwo teraz jest wzięte pod lupe, ze ni stąd ni z owąd nagle sumieniem zaczyna się zasłaniać? buuaahaha Oszolom , obłudnik.

Gość gość
To ze jeden Chasan jest szemrany nie znaczy ze klauzula sumienia to zły pomysł.

Oglądałam wywiad z ta kobietą, Ona prowadzila ciąze w tym samym szpitalu w którym Chazan był dyrektorem, ona była jego pacjentką Świadomie i celowo tyle tyg. zwlekał z ujawnieniem informacji w jakim stanie jest plod, ze dopiero powiedział o tym jak naprawdę jest ,keidy minąl termin dokonania legalnej aborcji N apytanie dlaczego? odpowiada ze przeciągal tyle czasu z informacja, tylko dlatego ,aby " dziecko" uchronić przed aborcją, Czyli z premedytacją działał

Gość gość
Widziałam rozmowę z mama Madzi w rozmowach w toku, jak płakała i prosiła o pomoc. Jeśli wierzysz w to co widzisz w TV to jeszcze musisz dorosnąć do wielu spraw.

Gość gość
gość dziś Toksyczna tak, stawiam równość. To do pierwszego. Co do chazana mam naprawdę jego samego w nosie, nie obchodzi mnie on, ale sama istota sprawy. Lekarz i matka podjęli jakieś decyzje ponoszą jakieś konsekwencje nie jest to tak czarno białe jak pokazuje TVN. Całej prawdy nie dowiemy się z mediów. Wszyscy chcieli aby na świat przyszło sliczne różowe dziecko. Tak sienie stało i mamy tragedie. Powinniśmy uszanować dziecko które się urodziło i nei kłócić się nad jego kołyska. x x nie nad kołyską a trumną, bo dziecko wczoraj zmarło. ktoś pytał czemu nie poszła do innego szpitala? bo w tym szpitalu robili badania które wykryły wady i to chazan jako dyrektor - pracownik administracyjny nie lekarz- miał jej wydać zaświadczenie o konieczności terminacji ciąży. nie zrobił tego kierując co rusz na kolejne badania, aż przeciągnął termin po 24tc i już nie było opcji żeby ktokolwiek legalnie aborcji dokonał.

Nad zadną kolyska tylko już nad trumna. Dzisiaj to dziecko zmarlo Nie trzeba pisać w jakims stanie było okropnym i jak zdeformowane Jeśli dla ciebie to jest to samo i stawiasz równość miedzy jednym a drugim to ja z tobą nie będę dalej prowadzić dyskusji, bo z prawicowymi oszołomami nie potrafie dialogu nawiać Oglądałam wywaid z Chazanem i z ta kobieta, opieram się na tym co sami powiedzieli

Gość gość
A mi zawsze bliżej prawicy niż lewicy- komunizm nie dla mnie, mimo wszystko uważam że ten człowiek to obłudnik a nie lakarz.

Nie patrze to o czym prasa pisze, biore pod uwagę to C sama poszkodowana i ten bez zadncyh uczuc doktorek mówili w telewizji do kamer i na ich wersji się opieram a nie czasopisemkach A ty mi z mama Madzi nie wskakuj, bo ja jako jedna z nielicznych od razu pisałam,ze kobieta nie jest bez winy,jej zachowanie jest conajmnie nienamiejscu, a TY się ze mna spieralas i wiele osob jak mogę nieszcesną matke posadzac o takie cos, walsnie TY !!! Wiec pozyj więcej na swicie i dopiero się mądruj

Gość gość
Ja tez raczej nie znajdę porozumienia z osoba która nie ma własnego zdania tylko wierzy w ślepo w to co zobaczy w tv. Ja na szczęście jestem bardziej krytyczna.

Gość gość
Toksyczna jak widać odpowiada z klasą do czasu aż jej braknie argumentów :D. Nie mialas juz nie dyskutować?

Argumenty przedstawiłam, mam się non stop powtarzac jak ty to robisz? daruj soebie 'A czy ci się to pdoba czy nie, prawo zostało złamane przez tego hipokrytę doktorka i stad ta cala afera Zlamal prawo, nie dostosowal się do tego do czego miał obowiązek Placz, modl się za niego, wierz w cuda, jest winn- ZLAMAL PAWO

Gość gość
Po co się spieracie -sprawiedliwości nie było i nie będzie. Szkoda waszych nerwów.

Gość gość
Toksyczna lepsza niż Rutkowski:D

Gość gość
Ale skoro są 2 strony i obie strony tak samo przedstawiają sytuację to czemu w to nie wierzyc? Sądzisz, że Chazana ktoś zmusiłdo powiedzenia tego co powiedział? Wiem, że w tv jedna sprawa może być przedstawiona w zależności od intencji w najróżniejszy sposób, ale nie wierzę w chore teorie spiskowe i podstawionego za Chazana sobowtóra, czy komputerowe przerobienie jego wypowiedzi. Powiedział sam otwarcie, że uważa że zrobił dobrze i to była jego decyzja, dlatego nie ma nad czym dywagować.

Gość gość
Złamał, a czy ja pisalam ze nie? Czytaj moja droga. To po pierwsze, po drugie chyba juz mialas ze mną nie dyskutować..?

a TY JEDZIESZ NA TYM SAMYM WOZKU CO rYDZYK I tETRIKOWSKI Osozlom z tego typu wypustow Zapoznaj się z Kodeksem karnym i dopiero później bierze udział w dyskusji, a nie sraczki dostając w obronie Chazanke, doope mu jeszcze wyliz najlepiej Sobie nawet nie zdajesz ile ten falszywiec aborcji przeproadzal i kieszenie napychał wykonując te zabiegi

Gość gość
Chazan powiedział jasno, że uważa że nie musiał umożliwiac dokonania aborcji, bo mu przekonania nie pozwalają. a w kwestii prawnej w jego mniemaniu ustawa jest źle intepretowana - nie ma obowiązku dokonania aborcji chorego płodu, po prostu wtedy lekarz nie zostanie ukarany, a zrobić może to co jemu się będzie podobało.

AHAAAAA, czyli wszelkie brednie wypisane z pomaranczkowego gościa to sa twoje? uufff, to mnie pocieszylas ,sądziłam, ze ty jesteś tylko ich autorem, naszczescie tutaj takiego drugiego głupiego nie ma ,ze inne osoby jeszcze twojego pokroju takie dyrdymały wypisują, stąd moja dalsza dyskusja, jak dobrze ze to tylko ty Czyli, ok już nie będę z pomarańczowym oszołomem pisać. Buk z tobą

Gość gość
O Boziu sorki toksyczna nie przeczytam Twojego postu bo tak gimbazą pojechalas ze szkoda gadać. Melisy się napij.

Gość gośćautoreczkateczka
?? Nie wiem do końca o co Ci chodzi, aleja (autorka) sama nie odpisuje.na przyszłość se nika zmienie bo się robi bałagan. Teraz to zrobię żeby było łatwiej.