Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriel33

Chciałbym poznać namiętną kochankę

Polecane posty

Gość Gabriel33

hej, Jestem Gabriel i mam 33 lata. Zdecydowałem się zamieścić ten temat, ponieważ od dłuższego czasu próbuję coś w swoim życiu zmienić. Nie będę ukrywał że jestem z kimś związany, niestety od kilku lat, każdy zajmuje się swoim życiem. Nie mam doświadczenia w tego typu znajomościach, ponieważ nigdy jej nie zdradziłem, jednak teraz wiem czego chcę. Pragnę realizować własne marzenia, o długim, przyjemnym, przepełnionym fantazją, a nie rutyną seksem. Chciałbym na nowo przeżyć emocje związane z kilkugodzinnym s...em, jestem typem romantyka, w łóżku naturę dominującą. Uwielbiam klimaty typu wspólna kąpiel, świece, muzyka, przygaszone światło. Nie znoszę rutyny, ani sytuacji, gdy to ja cały czas wychodzę z inicjatywą. Jestem wykształcony, zdrowy, pracuję w policji, chciałbym poznać realną kobietę, która jest w podobnej sytuacji i ma podobną sytuację. Może odpiszesz... . Pozdrawiam G.

Gość gość
Pięknie piszesz.To są marzenia (chyba)każdego człowieka.Kiedyś nie mogłabym być taką kochanką ,dzisiaj jestem.Pewnie to ''zasługa'' lat.Kiedy się jest młodym -natura nie zawsze podpowiada namiętnośc.Inne priorytety są na topie. Życzę Ci z całego serca spełnienia marzeń

Gość błękitnaibiała
A skąd jesteś jesteś autorze?

Gość gość
Mi tez sie tak wydaje ze Cie znam....

Gość gość
no i gdzie ten Gabriel?