Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

baba tego dziecka co umarło to niezła szmata

Polecane posty

Gość gość

mogła przecież iść do setki lekarzy, którzy legalnie tę aborcję by jej zrobili ale nie: ona wolała zarobić na nieszczęsnym dziecku kasę - poczekała aż się urodzi, zrobiła aferę na całą Polskę a za chwilę pewnie będzie lecieć na Teneryfę na wakacje za kasę którą zarobiła od lewackich mediów za wywołanie afery. D***** jedna

Gość gość
ciekawy punkt widzenia. ktoś wcześniej pisał, że to by była jej któraś tam z kolei aborcja. ciekawe czy to prawda

Gość gość
Jesteście nienormalne! Starała się o dziecko latami! Jak można być tak okrutnym i zerwać tak na cudzym nieszczęściu:? Oby was nigdy taka tragedia nie spotkala

Gość gość
ale ona byla jeszcze w innej placówce i tam też jej odmówili aborcji.

Gość gość
gość dziś nie posikaj się czasem z tego oburzenia. może przyjmij do wiadomości, że nie wszyscy żyją tą sprawą i nie znają biografii tej babki. skoro jesteś taka obeznana to opowiedz jak to było "naprawdę". ciekawe tylko czy znasz ją osobiście czy oceniasz tylko po tym co przeczytasz. btw nie wszyscy chcą mieć bachory, więc w d**ę sobie wsadź swoje groźby. nie zamierzam się starać ani latami, ani wcale

Gość gość
szmatą jest raczej ktoś, kto nie znając tej kobiety osobiście, wylewa na nią wiadro pomyj tylko dlatego, że robi to anonimowo- idź powiedz jej to w twarz autorzyno, ciekawe czy tak błyśniesz odwagą

Gość gość
Matka wiedziała o chorobie dziecka. Jeśli chciałaby by naprawdę zabić (usunąć) dziecko mogła pójść do innego lekarza. Lekarz odmówił zabiegu wg swojego sumienia. Jest lekarzem a nie mordercą ! A matka tego dziecka? Jeśli jej sumienie wybiera zmielenie dziecka na papkę i wrzucenie do kanału zamiast być przy dziecku w trakcie go śmierci to oczywiście jej wybór. Lekarz nie musiał być tego samego zdania - ten lekarz nie jest mordercą. Ponadto kobiety wiedzą że w tym szpitalu nie dokonuje się aborcji, więc po co grać i wyciągać odszkodowanie od lekarza i szpitala? Cywilizacja śmierci posuwa się coraz dalej ...

Gość gość
to jak to w końcu było, bo nie wiem. to ona chciała tego dziecka tylko okazało się chore, czy po prostu to była kolejna wpadka, której chciała się pozbyć? tak tu wszystkie żyjecie tą sprawą to mnie oświećcie.

Gość gość
Uważaj autorko, bo to co napisałaś podlega pod kodeks karny. Jak ona taka szmata to nie pogardzi odszkodowaniem za szkalowanie :)

Gość gość
Nie wiecie nic na ten temat a pleciecie co wam ślina na język przyniesie ani słowa prawdy.dajxie kobiecie spokój

Gość gość
no to niech w końcu się odezwie te kto wie i raz na zawsze wyjaśni jak to było.

Gość gość
nie jesteś anonimowa w siec****AN dubieniecki chętnie siegnie po łatwa kasę od Durnej internautki czego ci życzę autorko

Gość gość
Poszukaj sobie sama tu na kafe było już kilka tematów o tym tylko niech taki wulgarny sposob

Gość gość
Obyscie wy, w tym panstwie sumienia lekarzy, zaszly w ciaze z bardzo uszkodzonym plodem. Donoscie, urodzcie i wtedy czcijcie swojego lekarzyne.

Gość gość
no to niech w końcu się odezwie te kto wie i raz na zawsze wyjaśni jak to było. xxxx To było tak . Kobieta zaszła w ciążę in witro . Przedtem długo starała się o dziecko . Niestety płód był kaleki . Profesorek zamiast jeśli mu sumienie nie pozwala usunąć zgodnie z prawem ciążę celowo przeciągał badania i ,, grał na czas" aż okazało się że jest za późno na aborcję . W wypadku kiedy wiara i sumienie zakazuje mu aborcji miał obowiązek skierować pacjentkę do innego lekarza który podjąłby się tego zabiegu . Nie uczynił jednak tego . Myślę że przedstawiłem to tak w skrócie i bez wyrażania własnego zdania w tej kwestii .

Gość gość
gość dziś dziękuję za odpowiedź. hmm, to skąd ludzie biorą takie historie jak o tych jej niby wcześniejszych aborcjach? w ogóle po co pytam, kto to wie. ale zastanawiające jest dlaczego teraz jest takie oburzenie, że powinna być ta aborcja a nie znalazł się żaden lekarz, który by ją przeprowadził. szkoda, że ta istotka musiała cierpieć. i tak myślę, że nawet gdyby to naprawdę było dziecko kobiety o wątpliwej moralności, to straszne jest skazywać kogokolwiek na takie przeżycia... chyba nawet najbardziej wyrodna matka nie mogłaby czekać spokojnie na śmierć własnego dziecka.

Gość gość
jaka matka jest w szoku bo musiala urodzic nieestetyczne dziecko????? to ma byc matka??? a jakby urodzila uksztaltowane przeciez dziecko w 22 tyg. to jej wrazenia estetyczne bylyby inne?

Gość gość
Wy jesteście p******** Naprawde zycie powino was potraktować surowo! Szmata bo jej dziecko było strasznie chore i miała mozliwośc aborcji by i sobie i temu dziecku zaosszczedzić cierpienia. Co za podłe sciery tu piszą.

Gość gość
jaka matka jest w szoku bo musiala urodzic nieestetyczne dziecko????? to ma byc matka??? a jakby urodzila uksztaltowane przeciez dziecko w 22 tyg. to jej wrazenia estetyczne bylyby inne? x przecież tutaj nie chodziło o to, że dziecko będzie "nieestetyczne", tylko, że i tak nie będzie miało szans na przeżycie i jeszcze miało cierpieć przed śmiercią

Gość gość
Nie estetyczne dziecko? Nie wiesz o czym piszesz. Może poszukaj opisu jak wyglądają dzieci z takimi wadami. ..gałki ocena na słupkach bez powiek u tego maleństwa jedna gałka zwisa la. .. brak połowy mózgu i czaszki czaszka odkryta w polowie roszczep twarzy brak możliwości określenia płci itp.. taki widok szokuje nawet profesjonalny zespół lekarzy a co dopiero matkę która musiała go urodzić i patrzeć jak się meczy

Gość gość
tak to okreslil jej adwokat ze kobieta jest w szoku. a chodzi mi o to ze jakby dziecko nie wygladalo to jest dziecko i nie rozumiem jak mozna miec taki stosunek do wlasnego dziecka

Gość gość
To Się ciesz ze rozumieć nie musisz bo to nie spotkało ciebie. Jak urodzisz dziecko z wadą letalna to wpadnij tu znów i opowiedz jak się czujesz ok? A teraz zachowaj swoje niesmaczne uwagi tylko dla siebie i uszach cierpienie tej matki

Gość gość
a w meczarniach to umiera dziecko abortowane a takie ktoremu dano szanse urodzic sie z godnoscia a nie jak odpad medyczny umiera bez cierpienia bo przeciez podane mu zostaja srodki przeciwbolowe

Gość cfxgfghfhgfhjggg
neonazi

Gość gość
debilizm autorki i innych jej pokroju mnie poraża. Ale mam nadzieję, że los im odpłaci podobną historią u nich samych :(

Gość gość
na you tube jest film rodzice i i dziecko ktore urodzilo sie bez mozgu. piekny i wzruszajacy. jak widac mozna takie dziecko godnie i z miloscia pozegnac a nie "byc w szoku"

Gość gość
Gosc 21:55 co ty pierdolisz? Jakie wrażenia estetyczne? Wyobraź sobie że jestes w długo oczekiwanej ciąży i noś ta ciążę że swiadomoscia, że twoje dziecko umrze po porodzie w mękach. Nóż kurwa mać nie wyobrażam sobie tego. Spotykasz szczęśliwe matki z dziećmi w wózku, a ty wiesz że twoje zaraz umrze. Ja nie wiem jakbym postąpiła, noszac taka ciążę, ale rozumiem ta kobietę.

Gość gość
Ja akurat nie muszę sobie wyobrażać, bo mnie to spotkało. Nie wyobrażam sobie tylko, że mogłabym tę śmierć mojego dziecka przyspieszyć. To trudna sytuacja, ale trzeba przez nią przejść. Aborcja tez pewnie jest bolesną śmiercią. Nie wiemy tego więc trudno tu porównywac śmierć poprzez aborcję i śmierć naturalną po urodzeniu. Co gorsze i mniej bolesne dla dziecka/płodu oczywiście

Gość glupiebabyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Czy wam sie to podoba czy nie ta kobieta MIAŁA PRAWO DO ABORCJI . Ten zabig należał ej sie jak psu buda . Własnie po to jest prawo zeby go przestrzegać .Stary dziad który pewnie w latach 70-80 tych wykonywał zabiegi aborcji jak wyrwanie zeba zrobił teraz z siebie świętoszka . Jak mu sumienie nie pozwalało to mógł skierować kobeite do innego szpitala aleeee nieee lepiej zrobic z siebie świętego Franciszka a z tej kobiety nieczuła babe .

Gość gość
Jednak ona miała wybór! Nie musiała tego przechodzić. Prawnie jej się ta możliwość nalezała, nie wiem jakimi ignorantkami sa tu kobiety wypowiadające się w tak okrutny sposób o tej matce, a pamiętajcie ze w zyciu nasz jad wraca i z podwójna siła, jednak z tego co piszecie, wy byscie to przyjęły bez problemu. Załosne jesteście, brak w was empatii i pokory. Dla nas to tylko gdybanie dla tej kobiety koszmar, nikt z nas nie ma prawa jej oceniać!!!