Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból piersi

Polecane posty

Gość gość

Witam!!! Nie wiem co robić mam 21 lat i już od dawna na dole przy prawym sutku mam takie zniekształcenie a lewy jest normalny sutek. Nigdy mnie to nie bolało i nie czułam żadnego dyskomfortu nawet przy współżyciu lecz ostatnio zaczął mnie boleć sutek a nawet cała pierś... zdarzyło się już takie coś komuś??? proszę pomóżcie!!!

Gość gość
Ja mam tak regularnie przed miesiączkami i w czasie ok. owulacji, Jak brałam tabletki na trądzik ustało a teraz boli troszkę inaczej mam nadzieję że wszystko wraca do normy i cieszy mnie to. Nie wiem co u Ciebie może stres, może sobie coś wmówiłaś . Zrób sobie kalendarzyk i obserwuj co się dzieje choroby i stres wpływają na cykl. Podniecenie też wpływa na nas różnie np. ból brzucha, słabość w nogach itp

Gość gość
ja tą zmianę mam już długo i obawiam się, że może byc to cos poważnego bo zaczeło mnie boleć cała pierś. a co do okresu to też mnie piersi zawsze bolą ale nigdy nie w taki sposób, i to tylko jedna... :(

Gość gość
trochę to niepokojące, najlepiej wybierz się do lekarza, możesz też zrobić USG sutków np w http://www.gabinetusg.com.pl/ w każdym razie zawsze najlepiej zweryfikować co jest przyczyną bólu

Gość gość
Masz zmianę w obrębie brodawki od dawna i nie znalazłaś czasu żeby pokazać się lekarzowi? Biegiem marsz. Może to torbiel, może włókniak, a może rak. Młode kobiety też chorują. A na przyszłość, sutek to cała pierś, która zakończona jest brodawką.