Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziauu

Balon BIB

Polecane posty

Witam. Mam na imię Magda. Jestem jeszcze dzieckiem, ale dojrzałym, więc proszę o zrozumienie. Mam 14 lat. Moim problemem jest otyłość. Wiele osób może mnie skrytykować, ale trudno. Mój wzrost to 174 cm i waga 85 kg. Sportu mi nie brakuje, ponieważ uczęszczam do gimnazjum sportowego, trenuję siatkówkę, codziennie mam 3 godzinny trening. Nie raz miałam myśli samobójcze, mam bardzo, bardzo dużo kompleksów. Nie którzy mogą powiedzieć, że to przez hormony itd. ale zapewniam Państwa, że nie, ponieważ chodzę do psychologa i sam stwierdził, że jest już nie za dobrze ze mną. Moja otyłość zaczęła się w wieku 7-8 lat. Próbowałam wiele metod. Chodziłam do dietetyka, byłam w Centrum Leczenia Otyłości, próbowałam diety Dukana, zupy kapuścianej,diety 1000 kcal itd. Za każdym razem chudłam około 5 kg, ale gdy skończyłam dietę, nastąpił ten przeklęty efekt jojo. Moim największym sukcesem było schudnięcie 7 kilogramów w przeciągu 3 tygodni. Nie obżeram się, ale jem dużo, ponieważ jestem sportowcem, trenuje intensywnie. Niestety muszę spożywać te 2000 kcal dziennie, bo bym mdlała na treningach. Teraz, gdy Państwo już wie o mnie wszystko to przechodzę do głównego tematu - BALON BIB. Nie będę tłumaczyć o co w tym chodzi, tutaj mają Państwo wszystkie informacje: http://www.xn--balonodkowy-1kb60fsy.pl/ Zostałam zakwalifikowana do zabiegu. Owszem, mam 14 lat i z takim BMI zostałam dopuszczona do zabiegu. Pani pielęgniarka, powiedziała, że to nie BMI jest wskazaniem, lecz stan psychiczny pacjenta. To, że jestem nie pełnoletnia, muszę mieć dodatkowo zgodę psychologa. Cały koszt zabiegu to 7500 zł. Jest to bardzo dużo, ale moi rodzice już zadecydowali. Mój zabieg odbędzie się 28.07.2014 r. w klinice w Łodzi. A moja prośba do Państwa: jeżeli jest ktoś tu kto miał jakąś styczność z osobami po takim zabiegu lub sami go mieli to bardzo proszę o jakieś wskazówki, informacje, cokolwiek na ten temat. Jeżeli ktoś chciałby się coś o mnie zapytać, dowiedzieć, to bardzo proszę pisać na dole, jeżeli będziesz miała chęć, skontaktuje się z Tobą i porozmawiamy. BARDZO DZIĘKUJE ZA PRZECZYTANIE LEKTURY :))))

Gość gość
Balon spowoduje, że będziesz mniej jadła. A chyba nie o to chodzi, skoro musisz spożywać te 2 tys kalorii? Cos mi tu śmierdzi fejkiem i reklamą.

Nie jestem żadnym fejkiem :D Nie będę spożywała tych 2 tys. kalorii dziennie, ponieważ zrezygnuje z tak dużej ilości sportu - będę trenować, ale znacznie mniej.