Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna_96

brak miesiączki

Polecane posty

Witam, od tygodnia spóźnia mi się miesiączka. Wszystkie objawy wskazują na to, że może wkrótce się pojawi tj. ból w podbrzuszu, wrażliwość piersi.. od kilku dni zamiast krwawienia mam przezroczyste upławy. Dość często mam wrażenie, że to miesiączka, ale później okazuje się, że to te upławy. Uprawiałam sex z chłopakiem, ale ciąża jest raczej niemożliwa, ponieważ się zabezpieczyliśmy, prezerwatywa była cała i na dodatek był to stosunek przerywany. Dodam, że ostatnio dużo i intensywnie ćwiczyłam chociaż jestem szczuplą osobą, a moje bmi wynosilo 18,5. Mozliwe, ze przez ostatni czas, kiedy cwiczylam, spadlo jeszcze bardziej. Moze to byc powodem braku miesiaczki ?

Gość gość
Dziewczyno miałaś odwiedziny prącie w cipce to ciążą.Nie ma 100% antykoncepcji W XXI wieku ty uznajesz stosunek przerywany za antykoncepcje? Do jakiej ty szkoły chodzisz w Afryce.Napij się wody z wiadra to też zapobiega ciąży.Ryp się a dziecko przyniesie ci bocian.

Czytaj ze zrozumieniem :) napisalam, ze zabezpieczylismy sie prezerwatywa , a na dodatek nie skonczyl w srodku..

Gość gość
Jak się ******aś to teraz siedz i patrz sobbie w pizę ,a nie pisz na forum