Martyna_96 0 Napisano Lipiec 10, 2014 Witam, od tygodnia spóźnia mi się miesiączka. Wszystkie objawy wskazują na to, że może wkrótce się pojawi tj. ból w podbrzuszu, wrażliwość piersi.. od kilku dni zamiast krwawienia mam przezroczyste upławy. Dość często mam wrażenie, że to miesiączka, ale później okazuje się, że to te upławy. Uprawiałam sex z chłopakiem, ale ciąża jest raczej niemożliwa, ponieważ się zabezpieczyliśmy, prezerwatywa była cała i na dodatek był to stosunek przerywany. Dodam, że ostatnio dużo i intensywnie ćwiczyłam chociaż jestem szczuplą osobą, a moje bmi wynosilo 18,5. Mozliwe, ze przez ostatni czas, kiedy cwiczylam, spadlo jeszcze bardziej. Moze to byc powodem braku miesiaczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2014 Dziewczyno miałaś odwiedziny prącie w cipce to ciążą.Nie ma 100% antykoncepcji W XXI wieku ty uznajesz stosunek przerywany za antykoncepcje? Do jakiej ty szkoły chodzisz w Afryce.Napij się wody z wiadra to też zapobiega ciąży.Ryp się a dziecko przyniesie ci bocian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna_96 0 Napisano Lipiec 11, 2014 Czytaj ze zrozumieniem :) napisalam, ze zabezpieczylismy sie prezerwatywa , a na dodatek nie skonczyl w srodku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2014 Jak się ******aś to teraz siedz i patrz sobbie w pizę ,a nie pisz na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach