Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to chore, że 40latka rozważa związek z facetem lat prawie 60?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
jest środek nocy, wiem. Może w dzień ktoś coś napisze. Czy to, że spotkało się dobrego człowieka i że ten człowiek umie zapewnić sobie skromny byt to wystarczający powód (+jego zainteresowanie), żeby rozważać taki związek?

Gość gość
nie nie chore chore byloby gdyby bylo odwrotnie,dobry wybor,jezeli to dobry czlowiek to czemu nie .bedzie cie kochal i szanowal i nie bedzie szukal mlodszej bo ja ma zawsze bedziesz dla niego mloda tez bym tak chciala.mam meza rowiesnika i leb mu lata na lewo i prawo jak widzi mlode laski to mnie boli nie wachaj sie

Gość gość
Chyba upadłaś na głowę.

Gość gość
Chore to jest to, ze ludzie nie maja na tyle odwagi, żeby być z kimś kogo kochają, bo najpierw muszą sue upewnić co społeczeństwo powie. A to qrwa za różnica ile on ma lat, czy 20 czy 60?! Myslalam zawsze, ze chodzi o uczucia, charakter, dopasowanie, a nie o wąsko pojęte stereotypy i wpasowywanie się w ramki. Widocznie się mylilam.

Gość gość
No gorzej jakbyś się z 20 lat młodszym wiązała,ale starszy 20 lat...czemu nie.Skoro on jest nadal sprawnym facetem a nie dziadziusiem siedzącym przed telewizorkiem, to czemu nie?

Gość gość
Widzę że ostatnio coraz więcej młodych dwudziestolatek woli starszych mężczyzn w przedziale od 40 do 60 lat.

Gość gość
:(

Gość gość
Stary po śmierci zostawi młodej emeryturę. Bierz. To jak darmocha.

Gość gość
żenada facet w wieku ojca

Gość gość
Napisze tak: kiedyś bym była przeciwna i czuła obrzydzenie. Ale po wielu nieudanych związkach z chłopakami w podobnym do mnie wieku, z których i tak żaden nie myślał o mnie poważnie, to mi sie poglądy zmieniły. I myślę, że TAK, byłabym z 20 lat starszym facetem, o ile by się ze mną ożenił, dał mi poczucie stabilizacji, bezpieczeństwa, bo niestety żaden mój rówiesnik do tej pory tego nie zrobił, nie chciał mnie. Sama mam 30 lat i myślę, czy nie poszukać jakiegoś 50latka ale takiego na poziomie, który się ożeni ze mną, bo jakoś do panów w moim wieku szczęścia nie mam.

Gość gość
darmowe rzeczy najdrożej kosztują

Gość gość
"darmowe rzeczy najdrożej kosztują" DOBRZE POWIEDZIANE

Gość gość
jestes chora mialam cudownego ojca i tatusia drugiego nie szukam z psychiką u mnie ok