Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w łóżku

mam ogromną ochotę

Polecane posty

Gość gość
inne urządzenia są bezpieczne - mam zapas baterii na czarną godzinę ;)

Gość gość111
Wyjmuję k****a, a Ty klękasz przede mną. Zalewam Twe piersi spermą, a Ty z uśmiechem patrzysz na mnie. Tej nocy oboje zostaliśmy spełnieni. Całuję Cię. Teraz możemy spokojnie zasnąć wtulając się w siebie.

Gość sama w łóżku
cudownie :) było idealnie połóż się obok mnie, przytul mnie mocno i tak zaśnijmy dobranoc :)

Gość gość111
Dziękuję. Zasypiam spełniony :) Dobranoc 😘

Gość gość
Najlepsze jest to że po drugiej stronie może siedzieć stary,tłusty spocony łysol który trzepie konia zmarszczonymi łapam albo zasuszone pipy które dawno juz przekwitły.K/u/r/v/a rzyg.

Gość gość
..do porannej kawy :P,rechoczę a komu będziesz załować zabawy,chcą to piszą .. ..też mam przez ostatnie dni ogromną ,,,ochotę,,,,oj mam :)

Gość gość
A kim jestes?

Gość gość
A czemu rzyg? Nawet dość ładnie napisane. Nikt tu nikogo nie zmusza do czytania ;)

Gość gość111
Dziękuję :)

Gość sama w łóżku
Najlepsze jest to że po drugiej stronie może siedzieć stary,tłusty spocony łysol który trzepie konia zmarszczonymi łapam albo zasuszone pipy które dawno juz przekwitły.K/u/r/v/a rzyg. xxx zniesmaczona hipokrytka - jak ci się coś nie podoba to nie siedź na ero i nie podczytuj :P

Gość gość111
A już miałem wczoraj iść spać, a tu nagle nie wiadomo kiedy 2 godziny zleciały :)

Gość do inspiratorki tych akcji
nie masz już szans nawet na moją jedną myśl. resztę sobie sama dopowiedz.

Gość gość
Samotna, chętnie wysłałbym Ci jakieś moje opowiadanie, jeśli masz chęć poczytać, odezwij się na mail p_pikasso@o2.pl

Gość sama w łóżku
haha, ja się nie wyspałam przez Ciebie (właśnie piję drugą kawę) ;) pierwszy posta napisałam dla zabawy, a że zabawa się rozkręciła - tym lepiej :)

Gość sama w łóżku
nie masz już szans nawet na moją jedną myśl. resztę sobie sama dopowiedz. xxx nie wiem, czy to do mnie i nie wiem, o co chodzi - pisałam tu po raz pierwszy w taki sposób :)

Gość gość111
A wiesz, że ja też jakoś bez przekonania odpisałem. Nie daliśmy szans na wtrącenie się innym. Mam nadzieję, że pozostałe baterie są na wyczerpaniu. :P

Gość gość
nie wiem, czy to do mnie i nie wiem, o co chodzi - pisałam tu po raz pierwszy w taki sposób usmiech.gif X wiecie dobrze o co chodzi i nie palcie teraz głupa. z prostakiem nie rozmawiasz jestem w stanie rozegrać takie akcje i towarzystwo w kwadrans. zajmijcie się swoimi sprawami ja nie wchodzę w wasze sprawy i wara od moich.

Gość sama w łóżku
nie daliśmy innym szans bo lubię skupiać się na jednej tylko osobie ;) odpisałeś może i bez przekonania, ale na tyle interesująco, że miałam ochotę na więcej ;) co do baterii - mam ich spory zapas, więc niech się wyczerpują ;)

Gość sama w łóżku
gość 12:33 przykro mi, ale chyba mnie z kimś mylisz, naprawdę nie wiem, o co chodzi :(

Gość gość111
Zaiskrzyło tak, że Twój laptop chyba się szybciej zagrzał od Ciebie:P A z jakiej imprezy wczoraj wracałaś i co Cię tak nakręciło ??

Gość sama w łóżku
byłam na babskim spotkaniu, alkohol, śmiechy, oczywiście rozmowy o seksie... później wracałam przez miasto sama - było tak ciepło i cicho, pomyślałam, jak to by było miło zrobić to na chłodnej, soczystej trawce a już pomijając wszystko - ochotę na seks mam zawsze ;)

Gość gość111
24/7? :P To teraz zlecą się tutaj samcy rządni krwi i spermy :) Na zielonej trawce? A może gdyby Cię spotkał nieznajomy, na ulicy, w ciemnej bramie, z rządzą tak wielką nie liczyło by się ani miejsce ani czas? :)

Gość gość
uprzedzałem lojalnie, niestety będę musiał stać się mniej życzliwy.

Gość gość
gość111 dziś 24/7? jezyk.gif To teraz zlecą się tutaj samcy rządni krwi i spermy usmiech.gif Na zielonej trawce? A może gdyby Cię spotkał nieznajomy, na ulicy, w ciemnej bramie, z rządzą tak wielką nie liczyło by się ani miejsce ani czas? usmiech.gif X "rządzą" droga pani pisze się o tak - żądzą...nie dziękuj

Gość sama w łóżku
24/7 nie oznacza że wszędzie i z każdym :) co do nieznajomego to fantazjowałam sobie kiedyś, jakby to było... dostrzegam go gdzieś w pubie, ja przy stoliku, on przy barze - patrzę na niego i widzę, że on również mi się przygląda, oboje na odległość czujemy iskrzenie - mijają minuty pełne napięcia, sączymy drinki, nagle on wstaje i wychodzi i wiem, że chce, bym poszła za nim... wychodzę na zewnątrz i dostrzegam go, widzę że czeka, przyciska mnie do zimnej ściany i namiętnie całuje... wiadomo, co dalej, wszystko bez jednego słowa to tylko fantazja - w realu jestem osobą ostrożną i nie zdecydowałabym się na coś takiego z zupełnie obcym facetem:)

Gość sama w łóżku
cóż - faktycznie, błąd ortograficzny, przepraszam wszystkich wrażliwców za narażanie na taki "g***t" ich delikatnych oczu - dziękować nie będę bo wiem, jak się pisze ten wyraz, napisałam to z rozpędu (zapewne myląc z "rządzić") możesz mnie dalej wypunktowywać :)

Gość sama w łóżku
ach, przecież to nie ja zrobiłam ten błąd :D haha i jeszcze się tłumaczę :)

Gość gość111
gość dziś Mimo wszystko podziękuję. :) I jestem panem, nie panią. No tak, w realu wszyscy jesteśmy ostrożni, cisi, spokojni. Ale bardzo przyjemnie jest sobie dać upust fantazji, zwłaszcza jeżeli po drugiej stronie monitora siedzi osoba, która w tej samej chwili czuje to samo i jest pełna interakcja:)

Gość sama w łóżku
hehe, a nie boisz się, że po drugiej stronie monitora siedzi "zasuszona stara pipa" czy jak to tam było? ;) :P co do reala - uwielbiam eksperymentować i naprawdę na wiele mnie stać, ale na pewno nie z przygodnie poznanym facetem - tu trzeba zachować zdrowy rozsądek jednak :)

Gość gość111
Nie boję. Bo jak spojrzę w lustro to widzę łysiejącego gościa wiecznie spoconego, sapiącego, z wąsem jak u NRDowskiego piłkarza. Teraz Ty się bój :) Myślę, że wczoraj tylko obwąchiwaliśmy i byliśmy bardzo ostrożni, żeby nie nadwyrężyć wrażliwości przypadkowych gości. :)