Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w łóżku

mam ogromną ochotę

Polecane posty

Gość azor
Chcę wejść w ciebie mocno chcesz go poczuć

Gość sama w łóżku
o tak, pragnę cię i nie potrafię tego ukryć, twoje pocałunki wywołują we mnie dreszcze rozkoszy, nieśmiałe jeszcze ale narastające z każdą chwilą... czuję jak bardzo mnie pragniesz... w tej chwili moja ręka błądzi po twoim torsie, delikatnie, lecz stanowczo pieszczę cię powoli wędrując dłonią w stronę pępka i poniżej, pieszczę podbrzusze, lubisz to, prawda? mam ochotę poprowadzić dłoń jeszcze niżej...

Gość gość98
Odchylam Twoje wlosy na bok i lekko przygryzam platek Twojego ucha, po czym zaczynam lekko calowac Twoja szyje powoli schodząc niżej. W tym czasie moje dłonie wędrują na Twoj płaski brzuszek i delikatnie muskam go opuszkami, aż dociskasz się bardziej do mnie tak, że czujesz jak moj twardy penis układa sie pomiędzy Twoimi krągłymi pośladkami :) Sama bedzie tu miala za chwile gangbang :D

Gość azor
kocham tak pragne poliszynela posesji go prosze

Gość gość111
Nie potrafię powstrzymać Twej dłoni, nie chcę...Staję na palcach by zbliżyć się do Twej dłoni. Chcę byś go dotykała. Me podniecenie jest coraz większe. Me dłonie coraz mocniej zaciskają się na Twych pośladkach. Aż czujesz rozkoszny ból. Delikatnie przygryzam Twe sutki. Widzę, że Ci się to podoba.

Gość sama w łóżku
drżącą z podniecenia dłonią dotykam go delikatnie, jest bardzo nabrzmiały i gorący, pieszczę przez chwilę główkę lecz mam ochotę na więcej, zaciskam na nim wszystkie palce, obejmuję całą dłonią, mój uścisk jest już zdecydowany i mocny, przesuwam dłoń w górę i w dół, drugą pieszczę jądra... podoba ci się?

Gość gość111
Bardzo masz takie czułe i delikatne dłonie. Wspominam Twe usta i bardzo zapragnąłem, byś go do nich włożyła. Klęknij przede mną i pozwól mi poczuć na nim swój . Odwdzięczę Ci się z nawiązką.

Gość azor
O tak usiądź na niego schowaj go całego w sobie

Gość gość
Teraz wypnij sie tylem to wylize twoja dupke

Gość sama w łóżku
dobrze wiesz, że też tego pragnę, klękam przed tobą, mmm, widzę, jak tego wyczekujesz... rozchylam usta i wysuwam język, czubkiem języka dotykam nabrzmiałej główki, pieszczę ją kolistymi ruchami, na chwilę biorę do ust i znów pieszczę językiem... widzę, jak bardzo cię to podnieca, lecz chcę poczuć go w ustach całego, zaciskam na nim wargi i wsuwam coraz głębiej i głębiej... obserwujesz jak porusza się moja głowa, usta mocno go obejmują, dobrze ci?

Gość gość
Tak jest super rob tak dalej jestem bliski

Gość azor
O tak cudownie chcę cię usłyszeć 513013225

Gość gość111
Marzyłem o tej chwili. Chowasz go całego, a ja czuję Twe usta na moim podbrzuszu. Cudownie go ssiesz. Czuję jak mocno zaciskasz swe usta na moim k*****e. Trzymam Cię mocno za włosy i sam posuwam Twoje usta. Widzę, że lubisz głębokie gardło. Wyjmuję go, a Ty liżesz moje jajka. Patrzysz w me oczy, a ja widzę w nich Twoje oddanie. Chcesz mi sprawiać przyjemność. Za chwilę nasz role się zamienią, ale pozwól mi jeszcze przez chwilę odczuwać rozkosz.

Gość gość
O tak!!!odczuwaj rozkosz!!!

Gość sama w łóżku
wsuwasz go tak mocno, że zaczynam się dławić, ale nadal pragnę go pieścić językiem i ssać, to mnie podnieca tak samo jak ciebie, twoje podniecenie nakręca mnie do działania, co jakiś czas wyjmuję go z ust by pieścić twoje jądra, lizać je i ssać delikatnie, chcę ci sprawiać rozkosz, lecz sama również czuję, jak jestem wilgotna między udami

Gość gość
Rozchyl swoje krocze kochanie chce zlizac soki z twojego kwiatuszka I poczuc delikatny zapach co uczyni ze mnie rozjuszonego samca

Gość gość111
Wyjmuję go z Twoich ust. Całuję Cię i podnoszę. Stoisz, opierasz się o ścianę, a ja klękam przed Tobą. Zakładasz jedną nogę na mój bark. Zaczynam ją lizać, coraz wyżej i wyżej. Coraz wyraźniej czuję zapach Twojej cipki. W końcu dotykam ustami Twych płatków. Drżysz. Zaciskam usta na płatku i go ciągnę. Robi się coraz bardziej nabrzmiały. Dochodzę do Twego guziczka. Dmucham na niego. Widzę, że Ci się to podoba. Po chwili zataczam językiem kółeczka na Twej łechtaczce. Jak Ci się podobają moje pieszczoty?

Gość sama w łóżku
są cudowne, robisz to tak delikatnie i umiejętnie... twój język sprawia, że moje uda drżą, nie mogę ustać na nogach, co za rozkoszne uczucie, czuję to cudowne delikatne mrowienie, zwiastujące największą rozkosz, chcę to przedłużać, chcę się tym cieszyć, ale wiesz, że marzę, by wreszcie poczuć cię w sobie? jestem na to gotowa... niczego tak nie pragnę

Gość gość111
Sadzam Cię na biurku i rozszerzam Twoje nogi. Wkładam do cipki mego penisa. Chwytam Cię za szyję i patrząc Ci w oczy posuwam Cię. Jestem tak napalony, że wybacz mi, ale chcę to Zrobić szybko i mocno. Posuwam Cię jak młody ogier. Twe zamknięte oczy i głęboki oddech potwierdzają, że pragniesz tego samego.

Gość gość
Wypnij sie kotku tylem a obejme cie namietnie I wsune go delikatnie a ona przyjmie go z rozkoszs

Gość gość
Z cipki leja sie soki ciekna po moich jajkach a ja posuwam ja coraz mocniej

Gość sama w łóżku
przepraszam, ale w takim momencie padła mi bateria :) zaraz będę kontynuować, nie zostawiłam cię tu samego, nie teraz

Gość gość111
W czym C***adła bateria? :P

Gość gość
dobrze wiesz, czego pragnę, a pragnę w tym momencie czuć cię mocno i głęboko, najgłębiej jak się da, nie umiem już przedłużać napięcia, chcę czuć tę niesamowitą przyjemność, chcę, byś posuwał mnie mocno i namiętnie, obejmuję cię udami i przyciągam do siebie, chcąc mieć cię całego, moja cipka zaciska się szczelnie na twoim penisie... wchodź we mnie szybko i gwałtownie, tak mi wspaniale!

Gość gość
Poczekam

Gość sama w łóżku
haha, dobre pytanie - bateria padła mi w laptopie tylko :P

Gość gość
Wchodze teraz gleboko I cuje jak ona ściska sie coraz mocniej na Moim k*****e

Gość gość111
Przesuwam me dłonie na Twe pośladki. Uwielbiam je. Nie przestaję Cię posuwać. Na mym ciele pojawiają się krople potu. Zaczynasz oddychać coraz głośniej, czuję że za chwilę przeszyje Cię fala rozkoszy. Ja też już za chwilę wystrzelę. Gdzie chcesz poczuć mój strzał?

Gość gość111
To dobrze, że tylko w laptopie. Mam nadzieję, że inne podręczne urządzenia są lepiej naładowane :P

Gość gość
o tak, czuję pulsującą, narastającą przyjemność, robisz to tak cudownie, jeszcze parę ruchów i niemal zemdleję z rozkoszy, chwilę przed orgazmem moje ciało się napręża i zamiera... zalej swoimi sokami mój dekolt i piersi, chcę patrzeć, jak to robisz, uwielbiam to