Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z którą się spotkałem i poznałem

Polecane posty

Gość gość

na sympatii chyba zaczyna mnie sprawdzać... jakoś dziwnym trafem piszą do mnie osoby bez zdjęć proponując seks, ciekawe że wcześniej się to nie zdarzało dodać muszę że panna z którą się spotkałem rozmawia ze mną codziennie ale jakoś na kolejne spotkania nie ma ochoty mam wrażenie że je odkłada, przeszła w swoim życiu zdrady itd... tak się składa że ja szukam kogoś na stałe bo na seksie mi nie zależy... Czy któraś z was sprawdzała tak mężczyzn? nie wiem co to ma na celu?

Gość gość
Pewnie sprawdza :-/ głupie to.

Gość gość
nie wiesz tego, że to ona , tez nie możesz tak bezpodstawnie osądzać, a jeśli faktycznie masz takie podejrzenia to odpisz , że spotykasz się z kimś i liczysz na coś poważnego, i że przypadkowy sex Cię nie interesuje, i prosisz by do Ciebie więcej nie pisala, wtedy zobaczysz jeżęli nagle znikną te oferty będziesz mieć podejrzenie ze to ona, a anwet jeślki to ona to być może swoim zachowaniem rozwiejesz wątpliwości i zacznie Ci bardziej ufać

Gość gość
na sympatii same poj/eby. wolę real. no, ale ty pewnie nie masz wyjścia bo w realu jesteś cienias.

Gość gość
Na seksie ci nie zalezy? Takiego faceta jeszcze nie spotkalam

Gość gość
Źle się wyraziłem na seksie bez miłości, związku mi nie zależy o to mi chodziło sam seks lubię ale tylko z kobietą którą darzę uczuciem :).