Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent dla roczniaka?

Polecane posty

Gość gość

Mamy pomożcie mi, niedlugo wybieram się w odwiedziny do mojej siostry, która ma 12 miesięcznego wnuczka. Nie widzialam go jeszcze nigdy bo mieszkamy daleko. Chcialabym mu cos kupic, ale nie wiem co. Często piszecie tu o nietrafionych prezentach. Jeśli macie dzieci w tym wieku napiszcie mi co według was jest dobrym prezentem :)

Gość gość
Dzieki za podpowiedx. Wydaje mi sie jednak, że na matę jest już za duzy, lada chwila bedzie biegał. Co do klocków - fajny pomysl :)

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba jak to tam bylo 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
mata edukacyjna? śmieszna jesteś takie dziecko nie bedzie lezalo grzecznie lub siedzialo i bawilo sie na macie jak noworodek, będzie lub już próbuje samodzielnie chodzić ja mogę zaproponować taki chodzik pchacz napewno jest lepszy niz chodzik lub rowerek trójkołowy tu masz linki o co i chodzi https://www.google.pl/search?q=chodzik+pchacz&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=6b6_U-rCAs6b_wbKxYDQBw https://www.google.pl/search?q=rowerek+trojkolowy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=K7-_U7qlHM6b_wbKxYDQBw

Gość gość
Same widzicie: jedna pisze, że mata cacy druga, że be. I jak tu dogodzić ? A może jakis komplet naczyc, sztucce dziecięce? Miseczki? Fajne sa tez termoforki-pluszaki, ale to dla mniejszych.

Gość gość
kazdy ma swoje zdanie pokaz mi jakiegos roczniaka ktory grzecznie siedzie i bawi sie na macie? dziecko poznaje swiat jest ciekawe wszystkiego jak zaczelo chodzic to woli sprawdzic co jest w koszu albo w szafkach a nie siedziec na macie :/

Gość gość
Zgadzam sie z tobą, tylko chodzi mi o to, że często krytykujecie ludzi za beznadziejne prezenty, nawet był ostatnio taki wątek. Nie mam dzieci w tym wieku i nie chce kupować kolejnej koszulki czy samochodzika, więc pytam co wasze dzieci dostaja i czego sie naprawdę cieszą, albo co im jest potrzebne?

A co dziwnego jest w macie edukacyjnej? Jak najbardziej można kupić dla rocznego dziecka. Wystarczy tylko poszukać odpowiednia do wieku.

Gość gość
jeśli chcesz wydac większą sumę to może zapytaj rodziców. wiem, nieeleganckie, ale jesli nie wiesz jakie zabawki ma dziecko, to tak jest chyba bezpieczniej. może matę juz ma a nie ma np huśtawki, zwierzaka do bujania na biegunach, krzesełka i stolika. to chyba lepsze niż dać kolejny taki sam sprzęt.

Gość gość
moja dostala na roczek konika na biegunach, super prezent.

Gość gość
Niewiele pomogłyście :(

Gość mariannnnaa
Dla mnie najlepszą zabawą dla dzieci jest Malowanie Obrazków Piaskowych, mam takie wzory z Fikolo.pl. Nie dość że mam na dłuższy czas spokój z dzieckiem, bo zajmie się samo sobą to wiem, że piasek jest ekologiczny, a więc bezpieczny a wzory z Fikolo.pl kosztują jakieś 7 zł więc taniocha.

Gość gość
lego duplo, drewniana kolejka

Gość gość
Klocki, albo jakaś fajna kolorowa książeczka.

Gość gość
Mój synek dostał na roczek min kuchnie i traktorek dumel ze zwierzętami, oba prezentu były bardzo trafione i bawił się nimi przeszło pół roku codziennie

Gość gość
krzesełko uczydełko fisher price

Gość gość
Moj synek ma roczek i uwiebia garnuszek na klocuszek. Ma tez stoliczek edukacyjny i tez sie nim bawi chetnie ale garnuszek jest czesciej w uzyciu. Lubi tez jezdzic autkami po podlodze czy kanapie i bardzo podobaja mu sie piłki, lubi tez przewracac kartki.w ksiazeczkach z obrazkami. Garnuszek jest jednak zdecydowanym numerem jeden :-)

Gość Mamita123
mata edukacyjna będzie, myślę, najlepsza. Fajne maty ma Skip Hop. (www.skiphop.pl). Przyda się dziecku a mama będzie miała ten zakup z głowy. Mata fajnie pomaga dziecku w rozwoju i zabawie :)

Gość Olqa2789
polecam krzesełka Max i dax. Na siedzisku mają takie kolorowe klipsy (guziki), ktore mozna wyjmowac i wkladac. Moja Anula non stop sie nim bawi, nawetprzyznam szczerze,ze sama wkladam i wykladam te guziki i to mnie relaksuje. aha i są w kształcie smoków:)

Gość izbiala
Ja podarowałam biżuterię personalizowaną!Ręcznie robiona urocza z naniesionym odciskiem dłoni chrześniaka i datą ur. Coś pięknego , produkt firmy ARTESS. Ja kupowałam przez sklep, ale widziałam, że na allegro też sa. Polecam. To coś nowego;)

Gość gość
Takie roczne dzieci lubią proste zabawki często- no coś co można pchać przed sobą, albo ciągnąć. :) Ważne żeby kupować zabawki w bezpiecznych sklepach, a nie jakąś chińszczyznę, którą się dziecko udławi, albo dostanie uczulenia. Polecam zajrzeć tu np. :http://babybaam.com

Gość gość
dokładnie - najlepsze są jakieś jeździki, pchacze itp :)

Gość KasiaAda
Zajrzyj tutaj http://dzidzia-centrum.pl/. Niedawno kupiłam mojej rocznej córeczce kilka fajnych zabaweczek od nich.

Gość gość
Dziecku można tez sprezentowac też fajny ciuszek. Polecam szczególnie taki https://txm.pl/niemowlak/odziez Będziecie zadowoleni jeśli chodzi o asortyment w tym sklepie.

Gość Feneex
Fajne zabawki dla niemowląt znaleźć możecie również na stronie https://achdzieciaki.pl/dla-niemowlat-138 . Duży wybór, ciekawe ceny i szybka wysyłka, więc oferta całkiem spoko. Dla takiego bobasa szału z zabawkami jeszcze nie ma, ale zawsze znaleźć można coś ciekawego co rozwinie jego umysł w pewnym stopniu ;)

Najlepiej chyba zabawki edukacyjne, jak już kilka osób wspomniało :) Wcześniej możesz też zapytać rodziców, żeby przypadkiem nie kupić czegoś, co już ma. A jak już się dowiesz, to poszukaj w naszej aplikacji fajnych zabawek na promocji ❤ Monika, mZakupy.com