Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego prawiczaki sie tak bulwersuja ??

Polecane posty

Gość gość

to dlatego ze sa nieudacznikami? i nic nie sa w stanie kobiecie zaoferowac?

Gość gość
gula im stanie prawie sie dlawia ze zlosci, ze kobiety wola zaradnych mezczyzn, no bo po co kobiecie brzydal na utrzymaniu jego mamy?? pogodzcie sie miernoty, ze kazdy ma prawo miec wlasne zdanie i dokonywac wyborow wg siebie, jesli kobieta wybiera innego a nie was tzn ze jestescie gorsi.

Gość gość
co wy estescie w stanie dac kobiecie?? dlaczego kobieta ma byc z facetem ktory nic w zyciu nie osiagnal? boli was ze kobieta chce faceta z kasa?? sami rzuscie dupska do roboty bezrobotne lenie:O NIKOGO NIE OBCHODZI WASZ PLACZ.

Gość gość
A ty sama ze sobą piszesz? Nawet żaden prawiczek cię nie chce i stąd chyba ta żółć :) polecam wizytę u dobrego psychiatry.

Gość gość
Kobieta nie wie czy mam kasę, jaki jest mój status materialny a i tak nie jest mną zainteresowana od samego początku. Nie korci ją żeby mnie poznać. Dlatego nie rozumiem tego.

Gość gość
faceci wymagaja wygladu od kobiety, nawet wy szpetne paskudy i brzydale, wiec dajcie cos od siebie, bo to nie wygrana w lotto. jesli kobieta jest ladna to wiadomo ze sie slinicie, bo tylko wam wyglad w glowie, charakter sie juz nie liczy. zadne z brzydka nie chce byc, a ladnych kobiet liczba jest ograniczona i nie starczy dla wszystkich facetow, wiec chyba logiczne ze ladne kobiety wybieraja najlepszego, tego ktory ma najwiecej atutow sposrod wszystkich nia zainteresowanych.

Gość gość
Kobieta nie wie czy mam kasę, jaki jest mój status materialny a i tak nie jest mną zainteresowana od samego początku. Nie korci ją żeby mnie poznać. Dlatego nie rozumiem tego. x bo ma innych chetnych, ktorzy najwidoczniej wykazali sie i maja wiecej innych atutow.

Gość gość
Ale mi nawet nie dała się wykazać./ Kiedyś na ulicy jedną taką zaczepiłem to mnie spławiła a przecież nie wiem kim jestem. Zakładanie a priori że jestem gołodupcem to głupota.

Gość gość
brzydale sa zalosne:D podbijaja do ladnej ona ich odtraca bo ma lepszych kandydatkow i brzydal idzie plakac ze dla kobiet liczy sie tylko wyglad i kasa Ojjjjjjjjj podbijajcie paskudy do kogos na swoim poziomie , do kobiet ktore nikt nie chce to was zechca, ale jak wy wybieracie najladniejsza, ktora ma 20 czy 50 adoratorow to logiczne ze odrzuci najgorsze gowno czyli was skoro moze miec przystojnych, bogatych, obytych :D jakby wam ktos dawal na tacy cistko i krowie go/wno to co, wzielibyscie go/wno i zjedli???D:D

Gość gość
Ale mi nawet nie dała się wykazać./ Kiedyś na ulicy jedną taką zaczepiłem to mnie spławiła a przecież nie wiem kim jestem. Zakładanie a priori że jestem gołodupcem to głupota. x nawet nie musiala nic zakladac czy nim jestes czy nie ... popatrzyla na ciebie, byles z wygladu gorszy niz inni ktorzy sie o nia bija wiec normalne ze nie bedzie tracila czasu na kogos brzydkiego jak moze miec i zapewne ma niejednego ladnego nia zainteresowanego🖐️

Gość gość
Kobiety nie są ładne tylko je makijaż zdobi czasami. Jest pewna ładna w moim mniemaniu dziewczyna i ona ma brata ale ten brat jest brzydszy ode mnie i na tej podstawie uznałem że mogę o taką pretendować.

Gość gość
to faceci tak rozpiescili ladne kobiety, gdzie nie pojdzie taka to kazdy sie na nia gapi, zaczepia, chce sie umowic, takie kobiety traktuja was jak smie/ci bo tak sie zachowujecie jak zebraki:D po co piekne kobiety maja sie starac skoro nie musza kiwnac palcem i zbiegacie sie jak psy do zarcia:D mozna w was przebierac i wybierac

Gość gość
Kobiety nie są ładne tylko je makijaż zdobi czasami. Jest pewna ładna w moim mniemaniu dziewczyna i ona ma brata ale ten brat jest brzydszy ode mnie i na tej podstawie uznałem że mogę o taką pretendować. x to malo istotne czy dla ciebie jest ladna czy nie ... jesli inni sa nia zainteresowani to moze sobie wybrac najlepszego. tez byc bral najlepsze auto jakby rozdawali za darmo a nie slabe, nedzne i tanie by tylko miec, jak jest okazja w zyciu to sie z nie korzysta ... gdyby kazdy facet podrywal do innej kobiety i kobiety bralyby tych co im sie trafi, bo wiedzialyby, ze innego miec nie beda, ale jak maja choc troche urody to zbiegacie sie i wszyscy uderzacie do jakiejs grupy a one was przebieraja jak w ciuchach

Gość gość
smieszne ze takich oczywistosci nie rozumiecie ... z reszta kobiety tez maja wymagania, jesli byly z facetami z wieloma atutami to nie beda teraz z kims gorszym, jak wiedza, ze moga miec takiego z wyzszej polki, podobnie jest z facetami