Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam żonka

Jak tam konkubiny zmieniło się coś od ostatniej dyskusji?

Polecane posty

Gość gość
gadulec120 dziś Ale jakos znajdujesz czas na siedzenou tu caly dzien!!! x A jaki Ty masz problem z tym, czy dziewczyna uważa ślub za ważny i potrzebny, czy nie? :)

Gość gość
Niektore komentarze ociekaja cebula...A takie pierdoly to gadajcie koniowi do ucha

Gość juz nie gosc staly bywalec
Magda78 ja np uwazam ze fajnie robisz bo znasz swojego faceta juz tyle lat mozna powiedziec wiesz co bierzesz :) no i oby Wam sie z dzieciaczkiem udało :) ja uwazam ze nazywanie jakiegokolwiek dziecka bękartem to chamstwo ale skoro sa tacy ludzie głupi tez musza byc :) ale czemu wszyscy najezdzaja na konkubine z długoletnim stazem nie rozumiem jej wybor jest jej tak dobrze niech tak zyje no w jakim my zyjemy mało tolerancyjnym kraju na miłosc Boska :/ acha i nie kazda samotna matka siedzi w domu i jest na zasiłkach wiecie ? mierzycie wszystkich w konkubinacie jedna miarka

Gość konkubina ze stazem
juz nie gosc...- dzięki:) Nie wiem, jakos w "realnym" świecie nie widzę, zeby komukolwiek nasz brak ślubu przeszkadzał. No może o tyle, że rodzina chciałaby sie pobawić na weselu :) A tutaj w szoku jestem jak czytam niektóre wypowiedzi. Jak łatwo jest nazwać czyjeś dziecko bękartem, wyzwać anonimowo nieznana dziewczynę od szmat- szok. Żal mi troszkę takich ludzi, bo odnoszę wrażenie, ze są po prostu nieszczęśliwi. No bo która szczęśliwa osoba takie rzeczy by pisała??

Gość gość
Magda78 urodziłaś się w 1978?

Gość gość
Ja pracuje w opiece i niestety ale konkubinat źle mi sie kojarzy:(

Gość juz nie gosc staly bywalec
no mi odrotnie panie z opieki kojarza sie zle i dlatego w zyciu bym do opieki po pomoc nie poszła wolała bym nawet sprzatac ulice za pieniadze :P ale tez zdaje sobie sprawe ze pracujac w opiece masz stycznosc z takimi ludzmi ze moze Ci sie zle to kojarzyc .jednak odpowiedz szczerze ile masz na swoim koncie patologicznych małzenstw ??? nie kwestią jest czy ktos jest w małzenstwie czy konkubinacie ale kwestia jest jakim jest człowiekiem .

Gość gość
Dlaczego konkubiny sa takie uczulone na slowo bękart ?

Gość gość
Jestem bardzo szczęśliwa i mam wspaniałego faceta. Ps. Byłam zaręczona, koleś non stop nawijał o ślubie i okazał się kompletnym hoojem.

Gość gość
Mnie rozwala jedn o ..jak zyja iles tam lat w konkubinacie maja dzieci później biorą slub i co ? 2- 3latka i rozwód pełna gęba heheheh

Gość gość
W zyciu nie chciałbym być tylko konkubina :( zresztą nie ukrywajmy ze konkubinat najczęściej = patologia .