Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omladinac95

Nie wierzę w to co czytam

Polecane posty

Gość omladinac95

Naprawdę :) .Czy Wy naprawdę nie rozumiecie ,że jak facet do Was nie odpisuje to po prostu Was nie chce ,zrobił co chciał i sobie poszedł(patrz na temat- czy powinien odpisać po wspólnej nocy ) . Zamiast wybierać dupków ,powinnyście zacząć oglądać się z facetami wartościowymi ,takimi ,którzy by Was nigdy nie zdradzili . Wcale nie jestem brzydki ,ponoć nawet ,,dosyć przystojny''(czytaj wysoki,szczupły-ale nie chudy , z normalną twarzą ) , do tego wesoły ,energiczny, i niestety często niepoprawnie romantyczny. Niestety miałem pecha , i trafiłem w swoim młodym życiu na razie na 3 suki ,które zabawiły się mną przez krótki moment , i zostawiły (jedna myślała ,że mam w chuj pieniędzy ,dlatego ze mną przez chwilę kręciła, a później jak okazało się ,że jestem średni-nie bogaty ,nie biedny ,to mnie zostawiła, zaczęła wymyślać pierdoły) . Dlatego jeśli widzicie , że facet was nie szanuje , zdradza, traktuje jak przedmioty unikajcie go na kilometr ,a wybierajcie tych ,którzy traktują was jak podmioty . To tyle jeśli chodzi o porady i moje osobiste żale ...

Gość omladinac95
:)

Gość gość
normlnie pomyslalabym ze on to nabazgral ale na takie elokwentne teksty to on jest za prosty

Gość omladinac95
Zobacz na liczbę przy moim nicku , przy nim to pewnie jestem gówniarzem :) .

Gość omladinac95
Człowiek marzy o tej cholernej miłości -na co nam to wszystko? Przecież to tylko cierpienie i rozczarowania ....

Gość gość
i to cie tak cieszy

Gość omladinac95
Swoją drogą skoro wybieracie sobie takich prostaków ,to oni dają Wam to ,co sami mogą zaoferować (niezobowiązujący sex +pogarda) i nic więcej...

Gość gość
e tam mna nie mozna sie rozczarowac :p

Gość omladinac95
Mówisz :P ?

Gość gość
omladinac95 dziś Człowiek marzy o tej cholernej miłości -na co nam to wszystko? Przecież to tylko cierpienie i rozczarowania .... xxxx Jak znajdzie sie milosc prawdziwa nie na sile to nie ma zadnych cierpien i rozczarowan.

Gość gość
i kogo niby twoje zale obchodza, kazdy sobie uklada zycie jak chce, masz po prostu pecha

Gość omladinac95
gość 14:56 W sumie racja . Myślę , że jest na to sposób tzw . arszenik ,cyjanek-usunę się i już więcej wtedy nikomu bym nie przeszkadzał ,ale niestety na razie nie mam odwagi . Poczekam jeszcze pewnie z pół roku do roku ,żeby się odważyć zrobić porządek z sobą...

Gość omladinac95
I wszyscy wtedy odetchną .

Gość gość
A co tu odwaga ma do tego? Wez 20 tabletek ketanolu zasniesz i juz sie nie obudzisz. Ani nie bedziesz czul zadnego bolu ani nic Dzialaj juz dzis po co czekac?

Zgadzam się z autorem. Macie to, co chcecie. A do ciebie autorze: nie przesadzaj z tą śmiercią, ona i tak cię kiedyś dopadnie ;)

Gość gość
Mozesz sobie wkruszyc do obiadu np i bedzie jeszcze latwiej, niby tylko posilek a wszystko konczy pomysl;-)

Gość gość
Albo sie zacpaj to juz w ogole bedzie piekny dzien, to latwe i luta na koniec niezla

Gość gość
sie znalazl twardziel netowy :-D Pisac kazdy umie licza sie czyny:-P

Gość gość
właśnie autorze, skoro tak dobrze radzisz, innym dziewczynom, to czemu sam sobie do serca nie weźniesz tych rad, i po prostu nie zaczniesz poszukiwać tych normalnych dziewczyn. A poza tym w wtym wieku na kase polecieć .. masakra jakaś, nie wierze żę wcześniej nie dało rady się zorientować żę z tą dziewczyną jest coś nie tak

Gość omladinac95
Pomyślę nad tym ...... Ja nie poszukuję normalnych? Poszukuję ,ale wszystkim podoba się ktoś inny . Jeszcze dodać do tego fakt,że w domu wiecznie czułem się jak jebane gówno... Pierdolić takie życie.

Gość gość
to szukaj dalej po prostu.. to zę trafiłeś 3 razy na takie suki to nie znaczy że każda inna taka jest,i nie ma co tu robić dramatu z tego i się zabijać, tym bardziej jak mówisz z pwodu jakiejś suki. no pliis

Gość omladinac95
Te szmaty to tylko wierzchołek góry lodowej...

Gość gość
.

Gość gość
przesadzasz...

Gość omladinac95
Nie sądzę ,że przesadzam.

Gość gość
....

Gość gość
z domu w koncu się wyprowadzisz , pójdziesz na swoje, Ty sam jesteś panem własnego losu, to że teraz jest h*jowo nie znaczy ze już zawsze tak będzie.

Gość omladinac95
Ciężko jest widzieć światło w tunelu ,jak dookoła otacza nas tylko ciemność ...