Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrr211

Ankieta dla kobiet :)

Polecane posty

Gość ankieterrr211

1. Jak często uprawiasz seks? 2. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja seksualna? 3. Co jest dla Ciebie najważniejsze w seksie? 4. Co najbardziej pociąga Cię w seksie? 5. Jaki powinien być Twój wymarzony kochanek? 6. Czego nie lubisz w seksie? 7. Czy lubisz, kiedy partner robi Ci minetkę? 8. Czy lubisz robić partnerowi loda? 9. Jaka jest Twoja największa fantazja erotyczna? 10. Czy miewasz czasami ochotę na seks z nieznajomym? 11. Ilu miałaś partnerów seksualnych? 12. Jaka długość penisa (w cm) jest idealna dla Twojej pochwy? 13. Jaka grubość penisa (w cm) jest idealna dla Twojej pochwy? 14. Jaka długość penisa (w cm) jest idealna dla Ciebie wizualanie? (Jaka najbardziej Cię podnieca?) 15. Jaka grubość penisa (w cm) jest idealna dla Ciebie wizualanie? (Jaka najbardziej Cię podnieca?) 16. Czy zdecydowałabyś się na seks w trójkącie? 17. Czy lubisz eksperymentować w łóżku? 18. Czy uważasz, że posiadanie jednego partnera seksualnego w całym życiu jest możliwe? (pomijając osobiste, np. negatywne doświadczenia? 19. Jak Twoje ciało reaguje na orgazm? 20. W jakich okolicznościach przeżyłaś najintensywniejszy orgazm w swoim życiu? ( w jakim miejscu, np. sypialnia, kuchnia i jakiego typu był ten orgazm - np. pochwowy, łechtaczkowy) Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety :)

Gość gość
1. Jak często uprawiasz seks? OD KWIETNIA W OGÓLE :( 2. Jaka jest Twoja ulubiona pozycja seksualna? KLASYCZNIE, NA PIESKA, JA NA BRZUSZKU ON NA MNIE 3. Co jest dla Ciebie najważniejsze w seksie? DOTYK, BLISKOŚĆ 4. Co najbardziej pociąga Cię w seksie? DAWANIE I OTRZYMYWANIE ROZKOSZY 5. Jaki powinien być Twój wymarzony kochanek? DELIKATNY, CZUŁY, POTRZFIĄCY MNIE ZASPOKOIĆ 6. Czego nie lubisz w seksie? WSZYSTKO LUBIĘ 7. Czy lubisz, kiedy partner robi Ci minetkę? UWIELBIAM 8. Czy lubisz robić partnerowi loda? LUBIĘ 9. Jaka jest Twoja największa fantazja erotyczna? NIE MAM 10. Czy miewasz czasami ochotę na seks z nieznajomym? TAK 11. Ilu miałaś partnerów seksualnych? 1 12. Jaka długość penisa (w cm) jest idealna dla Twojej pochwy? 17 13. Jaka grubość penisa (w cm) jest idealna dla Twojej pochwy? ____ 14. Jaka długość penisa (w cm) jest idealna dla Ciebie wizualanie (Jaka najbardziej Cię podnieca?) ______ 15. Jaka grubość penisa (w cm) jest idealna dla Ciebie wizualanie? (Jaka najbardziej Cię podnieca?) ______ 16. Czy zdecydowałabyś się na seks w trójkącie? NIE 17. Czy lubisz eksperymentować w łóżku? NIE 18. Czy uważasz, że posiadanie jednego partnera seksualnego w całym życiu jest możliwe? (pomijając osobiste, np. negatywne doświadczenia? TAK 19. Jak Twoje ciało reaguje na orgazm? DRŻĘ I PARTNER MUSI MOCNO MNIE TRZYMAĆ 20. W jakich okolicznościach przeżyłaś najintensywniejszy orgazm w swoim życiu? ( w jakim miejscu, np. sypialnia, kuchnia i jakiego typu był ten orgazm - np. pochwowy, łechtaczkowy) U NIEGO W ŁÓŻKU PODCZAS MINETKI, ŁECHTACZKOWY

Gość gość
1. Codziennie czasami dwa razy dziennie 2. Na pieska 3. Spontanicznos. Milosc 4. Dopieszczanie sie nawzajem 5.umiesniony brunet wyzszy i czuly 6. Krotkiego sexu 7.kocham 8.tak 9.nie wiem 10. Tak 11. Okolo 12~14 12. 18cm 13.4'5. 5,0 14.18~20cm 15.5cm 16.tak 17.tak 18. Nie 19. Czuje się świetnie 20. W kuchni podczas robienia minetki łechtaczkowy