Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ludmiła89

naturalny kolor !!!

Polecane posty

Hey, czy któraś z Was podobnie jak ja ma dość ciągłego farbowania włosó i wraca do naturalnego koloru??:)

Gość gość
ja tak, po maltretowaniu włosów i farbowaniu ich na wszystkie kolory świat przez ponad 2 lata, stwierdzam, że natura jednak wie co robi i najlepiej dopasowała kolor do mojej twarzy, teraz mam naturalny jasny brąz i dobrze się czuję, kolor brwi nie odróżnia się od włosów, wyglądam naturalnie i ładnie.

no to widzę,że nie jestem sama:) cóż za ulga :) Ja też od dwóch lat nie maluję włosów, miałam jak nie czarne to blond lub na odwrót. kondycja włosów była taka kiepska i ten odrost przerażający...zdecydowałam się na naturę...ale jak widzę dziewczynę z pięknym nowym świeżym kolorem to aż mnie ściska i lecę do drogerii, biorę farbę do ręki po czym rezygnuję bo szkoda mi tych dwóch lat...Powrót do naturalnego to długi i męczący proces...ale jak idę ulicą to mam wrażenie,że jestem jedyną osobą która nie maluje włosów, przyznam że dziwnie się czuję ale chyba zostanę przy naturalnym :)

Gość gość
ja właśnie widzę większość dziewczyn z naturalnym kolorem na głowie, jak zaczęłam farbować to zazdrościłam im że zrezygnowałam z tej natury. zresztą faceci też wolą naturalność.

Gość gość
ja wole naturalny kolor bo nie ma odrostów

Gość gość
troche mnie jeszcze kuszą rude i czarne, ale bardziej mi narazie zależy na tym żeby nie wyłysieć ;) mam strasznie porozdwajane końcówki, a jak boski kolor by nie był to na tak zniszczonych włosach będzie wyglądał źle. Z autopsji i z tego co widzę na innych dziewczynach stwierdzam, że farbowane włosy dodają lat.

no faceci wolą naturalność więc dziwią mnie te blond lale którym wydaje się,że są fajne lub czarne solary które próbują upodobnić się do jakiejś kolumbijskiej gwiazdy...Niech żyje naturalność !!:)

Gość gość
cieszcie się swoim kolorem puki możecie bo kolor na zawsze nie jest dane pamiętajcie o siwiźnie jeszcze się nafarbujecie

Gość gość
właśnie, dziewczyna która ma normalną, europejską urodę, myśli że nakładając smolistą czerń na głowe i smarując się samoopalaczem nagle zmieni swój typ urody i będzie wyglądać jak Kim Kardashian?

w sumie nie wszystkie farbowane włosy dodają lat, ale pod warunkiem że malujemy z głową...choć tak naprawdę wszystkie te drogeryjne farby wychodzą nie naturalnie a w momencie gdy się wypłukują i do tego dochodzi odrost to już w ogóle ohyda...z tego właśnie powodu zrezygnowałam z malowania...

Nie ukrywam,że w przeciągu tych dwóch lat niejednokrotnie miałam ochotę przemalować włosy i będąc w drogerii nie umiałam przejść obojętnie przy półce z farbami ale teraz wiem,że dobrze robię...teraz trudno o naturalność. ja czasem patrzę z zazdrością na dziewczynę ze świeżo pomalowanymi włosami a być może ona patrzy na mnie z taką samą zazdrością bo mam już swój naturalny, dzięki czemu zaoszczędzam nie tylko pieniądze ale i czas, bez obawy o odrost który pojawia się bardzo szybko...

Gość gość
Ja też mam swój naturalny kolor, korzystam póki mogę, bo na szczęście mimo ciemnych włosów nie mam jeszcze ani jednego siwego. Ale lubię je latem potraktować henną, bo latem moje wlosy za bardzo się rozjaśniają i trochę taki jasniejszy brąz z pasemkami, jasniejszy od brwi wychodzi na minus mojej urodzie :D