Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się jechać do Hiszpanii

Polecane posty

Gość gość

Jadę na obóz , mam już 18 lat , ale nie miałam z kim jechać tak samemu bo znajomi albo nie mają kasy albo już mieli plany Więc jadę z dwoma koleżankami , jedna młodsza rok druga w moim wieku , boje się że będą jechali sami młodsi , rok temu z koleżankami wakacje nie były do końca udane bo ja wolę bardziej poszaleć a one sa raczej spokojne... Boje się strasznie tej długiej podróży autokarem , jak jechałam do Włoch to nie mogłam ze stresu usnąć , bolał mnie brzuch i dostałam w autokarze biegunki noi musiałam brac ciągle leki Wogole na takich wyjazdach się stresuje i boli mnie żałądek dostaje biegunki itd. za 4 dni wyjezdzam i się straaasznie stresuje , i zamiast poimprezować to będą spokojne wakacje będę patrzeć jak inni się bawią i spokojnie sobie spędzać urlop z koleżankami... Nic nigdy nie będzie lepsze niż wakacje sprzed 2 lat poznałam tam cudownego chłopaka i wspaniałą przyjaciółkę , spanie na plaży , mnóstwo nowych znajomości , a teraz nawet nie chce myśleć co będzie nie wiem czemu się zgodziłam chyba tylko po to żeby się wyrwać z domu bo atmosfera jest nie do zniesienia

Gość gość
jak jedziesz za pare dni to masz czas jeszcze isc do lekarza rodzinnego powiedz zeby zapisal ci hydroxyzine w syropie to lek przciwlękowy i uspokajający ale zaznaczam ze niemozna pic tego z alkoholem ale na stres silny pomaga milej zabawy na wakacjach ;)

Gość gość
Nie nie nie , żadnych leków , syropów , tabletek - nic z tych rzeczy! Chcę poradzić sobie z tym wszystkim sama , bo kiedyś już się wspomagałam lekami i syropami i nie zawsze mi to pomagało a czasami szkodziło bo mam wrażliwy żałądek. Zazwyczaj jak gdzies wyjezdzam to pierwsze 2 dni a szczególnie noce to jest koszmar , a potem trochę się uspokaja , czasami jest wszystko okej Kurdę no.. :( Tak jest że jade sobie w autokarze jest noc wszyscy śpią albo jest taka cisza a ja się tak stresuje że nie mogę zasnąć i dostaje biegunki albo jakiś skurczów żałądka Jakoś musze zapanować nad tym stresem