Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana311

Jaka ja byłam głupia

Polecane posty

Gość oszukana311

Jaka ja byłam naiwna spotykałam się już od kilku lat z facetem młodszym były rozmowy o wspólnym zamieszkaniu itd były rozstania ale zawsze wracaliśmy do siebie .Jakiś czas temu przestał odpisywać mi na smsy potem tłumaczył się że niby spał to zajęty był czymś tam no ok ale okazało się ze tak nie było znalazł sobie inną nie potrafił zadzwonić i powiedzieć ze poznał kogoś i koniec z nami zero odwagi z jego strony dowiedziałam się o tym jak weszłam na profil jego matki miała wstawioną jego foto z inna kobietą szok a jak już mu to wygarnełam to stwierdził ze nie chciał mi nic mówić bo bał się ze straci ze mną kontakt na zawsze co za dureń myslał że bedę jego kołem ratunkowym jakby mu nie wyszło stwierdził ze ta kobieta nie jest nikim ważnym dla niego to tylko pomyłka co za prostak najgorsze jest to ze strasznie mi go brak ale nie moge już tak dłużej zbierać resztek p innej .

Gość gość
Autorko ja chyba jestem w podobnej sytuacji. Co prawda facet starszy ode mnie, a nie młodszy, ale też podejrzewam, że ma inną, a ja jestem jego "otwartą furtką", zapasowym kołem :O Zwodzi mnie, jak tylko się da..

Gość gość
to bylo do przewidzenia, jakby Cie kochal to juz po roku by latal z pierscionkiem

Tak to fakt ale najgorsze jest w tym ze tak mnie zapewniał o swojej miłości he he jednak dobrze grał tylko cóż zerwałam z nim kontakt widocznie jednak nie zależało mu na mnie .

Gość gość
jak sie nie oświadcza to NIE kocha, chce po prostu ru\chać, a mówi, że kocha bo wie, że kobiety na takie słowa rozkładają nogi :/

Ty nie wiesz co piszesz takie bzdety weż może lepiej nie udzielaj się bo widzać ze smarkacz albo smarkula tak pisze a czy życie opiera się tylko na zareczynach czy też baz pierścionku żenada to co piszesz i kultury troszkę proszę .

Gość gagatekxx
Ten co to piszę to jakaś porażka życiową pewnie nie jedna laska kop mu dała dlatego taki zgryzliwy

Gość gość
skasowalas posty, prawda boli co?

Gość gość
Myślałam ze w szkole uczą stawiania kropek i przecinków.. Niezły bełkot.

Gość gość
nie kazdy chodzil do szkoly