Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AUTORKA 27

Rozmowy (i to nie intymne) w trakcie zbliżenia. MAM DOŚĆ.

Polecane posty

Gość AUTORKA 27

Na wstępie zaznaczam, że nie jest to kolejne durne prowo, ale coś, co mnie gryzie i nie pozwala cieszyć się wspólnym życiem. Doskonale wiem, że kobiety o wiele bardziej emocjonalnie zachowują się w trakcie stosunku, ale to co wyprawia w łóżku mój mąż zaczyna doprowadzać mnie do szewskiej pasji. Zamiast skupić się na mnie i wczuć w sytuację, rzuca dziwne teksty, komentarze i uwagi z tyłka wzięte. Czasami mam serdecznie dość, czuję się zła, zawiedziona i wypalona. Spotkał się z was ktoś z takimi dziwnymi odchyłami czy to ze mną jest coś nie tak? :(

Gość gość
ale jakie to komentarze i dziwne teksty? bo o czym można mówić w trakcie seksu jeśli nie o seksie

Gość AUTORKA 27
Zupełnie niezwiązane z sytuacją. Na początku mnie to nawet śmieszyło, ale ileż można. :o Ech...

Gość gość
a rozmawiałaś z nim o tym?

Gość gość
Daj jakiś przykład? Nie gadaj,że mówi,że np. trzeba wezwać hydraulika jutro albo żebyś jutro na obiad zrobiła pomidorową

Gość AUTORKA 27
jak miałam rozmawiać jeżeli nie lubię tego, w ogóle nie lubię rozmawiać, niemota na mnie mówią :-(

Gość AUTORKA 27
Może nie dosłownie coś takiego, ale sens pozostaje ten sam. Chodzi o kompletne d**erele, które można załatwić ''po''. :o Rozmawiałam z nim.

Gość gość
to może jak palnie coś to przerywaj wszystko. może za którymś razem się nauczy, że to nie miejsce i czas

Gość gość
zaknebluj go :D serio

Gość gość
Albo rybki albo akwarium, nie ma że się skupia i bzyka dłużej, tylko to znaczy krócej, żebyś później nie jęczała że szybko dochodzi i cię zlewa, nie rozmawia z tobą, zaniedbuje :P

Gość AUTORKA 27
Podam wam przykład i sami 0ocenicie czy to jest normalne czy to ja mam jakiś problem. :o W marcu wiadomo, koty nam wyły pod oknami całe noce. ''W trakcie'' mąż nie wytrzymał ciśnienia, wkurzył się i podbiegł do okna, zrzucając mnie z siebie, a co za tym idzie z łóżka i krzycząc: ''cholerne koty!~'' Jak się miałam czuć, kiedy okazuje się, że jakieś koty są istotniejsze ode mnie? Paranoja.

Gość AUTORKA 27
up

Gość gość
pozdro z podłogi hah:)

Gość gość
Brokeninside to k***a !