Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ludzie rodzina mówją że wystarcz chcieć a się kogoś pozna

Polecane posty

Gość gość
Najważniejsza jest modlitwa, ona bardzo dużo daje, najlepiej do Matki Boskiej.

Gość gość
to znaczy kogo?jaki ma miec charakter ta znajomosc?

Gość gość
Przez to że się nie modlisz jesteś nieszczęśliwa i wyładowywujesz się na mnie. Zaufaj Bogu a wszystko się zmieni.

22:47 - Dla mnmie modlitwa do "matki boskiej" to bałwochwalstwo. Ja modlę się tylko do YHVH . . .

Gość gość
Miliony brzydkich ludzi ma kogoś ale ty jesteś debilem i nie masz.

BLE BLE jakby co jutro ci napiszę Ale mówię ci to był kiepski pomysł ze spotkaniem

a mógł byś mi coś wytłumaczyć w tej grze ? x znaczy się wykonuje misie i są tacy faceci mam ich uratować czy coś ale jak ???

To zależy od mapy na jakiej grasz na jednej masz uratować zakładników a na innej np rozbroić bombę jak jesteś antyterrorystą a jak terrorystą to masz ją podłożyć zależy też na jakim serwerze grasz bo na niektórych chodzi tylko by wszystkich pozabijać z przeciwnej drużyny !!!

kliknij jak jesteś antyterrorystą na zakładnika klawisz e to wtedy on za tobą pójdzie na klawisz e też rozbrajasz bombę

e bez myszki tutaj niestety nie wygrasz !!! a tych zakładników odprowadzaj do tam jakiegoś miejsca gdzie oni mają być zabrani ale musisz być antyterrorystą !!!

ci zakładnicy znikają ja zostaną zabrani Ale w sumie w tej grze chodzi tylko zazwyczaj o zabijanie innych graczy

Gość gość
Pewnie że gówna prawda, jeżeli chodzi o facetów to po pierwsze trzeba kobiecie odpowiadać fizycznie (czasami tak jest że na początku się kobiecie nie podobasz ale z czasem to może się zmienić), po drugie mieć charakter silny, bo facet nawet jak mega przystojny to okazując swoje słabości (chodzi mi o psychikę) jest dla niej śmieciem, po trzecie nie można być sztywniakiem i jeszcze jedna zasada kobiety często mówią że tego nie można tamtego nie można ona w ten sposób sprawdza podświadomie ile jesteś wart, wartościowy facet liczy się ze zdaniem kobiety ale zawsze ma swoje!