Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frank Sinatra0099

Czy w piekle można walić konia czy to zakazane

Polecane posty

Z przyjemnością obejrzałem dodając w tle piosenkę Sinatry Blue Moon. Jestem żołnierzem od pokoleń, niczym Patton, który to wierzył w reinkarnację, w to, że walczył na wojnie od stuleci w różnych wcieleniach. Chcesz gore ? To co dałaś słabe, poszukasz jak obcinają człowiekowi głowę maczetą albo jaja.

Gość gość
Można, ale będziesz miał ciernie na dłoniach.

TO ja tutaj żyje sobie wbrew w sumie swej woli, gdyż nikt mnie nie spytał czy być może chcę. To ja tutaj cierpię i doznaję szczęścia, to ja... i wy. To my.

Nikt naszego cierpienie nie wziął, gdyż wciąż cierpimy, czyż nie ? Życie jest cudowne i obrzydliwe za razem. Jednak skłaniam się ku cudownemu :classic_cool:

Ty ? Nie. Ja jestem panem tego miejsca. :classic_cool: I obalę jeden mit, nie ma tak tylko cierpienia. Jest tam ból, smutek cierpienie lecz również radość, miłość i szczęście :classic_cool:

Jedyna miłość jaka jest w piekle to szatan który kocha zadawać cierpienie. To jedyna jego miłość która w sobie ma. Jesteś zbyt głupi aby cokolwiek o tym wiedzieć i to pojąć.

Ok, mogę być. Nie ja siebie tutaj sprawiłem. Ok, jeśli jest ktoś kto na podstawie mojego cierpienie mnie ukarze lub wynagrodzi to h//uj mu w dupę :classic_cool:

Jednak oczywiście nie chcę używać tak wulgarnych słów, więc powiem to inaczej. To nie może być prawdą a jeśli jest jest to wielce nie sprawiedliwe. Równie dobrze mógłby cię stworzyć kat aby cię katować. I co, i nic. Musiałabyś z tym żyć, czy się na to zgadzasz czy nie. To komiczne czyż nie. Gdyż nie prawdziwe. A wszyscy jesteśmy jednością. Jednym. https://www.youtube.com/watch?v=iMUiwTubYu0

Boję a szatan chcę zamordować i pozbyć się wszystkiego czego się boi. Mysz chowa się do kąta kiedy się boi. Szatan bierze siekierę. Ty jesteś mysz i to ty raczej się mnie boisz i nie jesteśmy jednością tylko przeciwnością jedności.

Gość gość
w piekle niema koni tylko takie osly jak ty

Gość ziemia to jedno pieklo
Frank Sinatra0099 walisz tyle lat i nie wiesz