Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie hobby?

Polecane posty

Gość gość

Czuje że zaczynam się cofać w życiu - czegoś mi brakuje - jakieoś zajęcia które daje satysfakcje i rozwija - ale nie wiem jak i gdzie tego szuakć ;/

Gość gość maritka
Pójdź na ryby,jak coś złowisz -satysfakcja gwarantowana, ale czy to rozwija? Nie wiem.

Gość gość
Nikt więcej nie ma żadnego hobby? Prócz tych nałogowców co tu przesiadują całymi dniami?

Gość gość
języki obce:D Ja uczę się hiszpańskiego już dośc czasu i teraz zamierzam zacząć włoski. Zamierzam super opanować te języki. Potem wrócić do niemieckiego.. Jeszcze pózniej zacząć francuski.rosyjski. czeski...:)

Gość gość
ja lubię ****** :classic_cool:

Ja interesuję się sztuką. Szczególnie malarstwem z okresu dekadencji. Uwielbiam kostiumologię.

Gość gość
Witam:-) ja rowniez szukam szukam i czuje ze czegos mibrakuje, nic mi nie odpowiada, ryby tez nie dla mnie jazda kono ale to za drogi interes

Gość gość
Masakra po prostu - każdy dzień tygodnia jest taki sam, nawet nie wiem co lubię robić - chyba pracować w ogródku ale nie wiem czy dlatego że np trawa podrosła i to wszystko słabo już wygląda czy dlatego że to lubię? W zasadzie wszystko co robię ma jakiś cel - jazda na rowerze - jeżdżę bo to poprawia kondycję i jest po prostu zdrowe - ale czy to lubię? Nie wiem. Chyba dużo ludzi nie ma ulubionego zajęcia i tylko marnotrawi czas jak ja?

Gość gość
Tak myślę że chyba rodzice mi wpoili że są rzeczy, które trzeba zrobić a potem przyjemności, zawsze myślałam że tak nie robię ale odkąd żyje "u siebie " to chyba podświadomie powielam ten schemat - a jak wiadomo zawsze jest tyle rzeczy, któe trzeba zrobić np sprzątnąć, wyprać ugotować obiad , zamieść skosić trawę czy odkurzyć samochód że człowiek robi wiecznie to co musi bo nie ma czasu na to co lubi - i z biegiem lat zapomina nawet co robić lubił. I oczywiście są wśród owych rzeczy pracę przyjemniejsze - dla mnie np to właśnie skoszenie trawnika, niż zamiatanie ale nadal nie wiem czy to lubię, czy robię bo tak wypada - w sensie już trawa wysoka i trzeba się zabrać za ścinanie. Chyba chciałabym lubić coś w takim stopniu że owa trawa nie przeszkadzałaby mi - nawet wysoka- , takie hobby przy którym reszta wymięka - np zjem obiad i lecę do garażu dłubać przy samochodzie bo uwielbiam to robić. To chyba jest moje marzenie mieć fascynujące hobby.

Gość gość
Powiem wam jeszcze że mam teściową przyszłą która robi niesamowitą graciarnie we własnym mieszkaniu - dosłownie każdy możliwy kąt jest zawalony na półkach stoją setki różnych zastaw i niestety nie ładnie poukładane ażeby wszystko łądnie wyeksponować tylko powciskane ile wlezie bo się nie mieści, na ścianach prawie farby nie widać bo wszędzie są jakieś obrazy i obrazki - kobieta jest na emeryturze i kupuje mase różnych używanych rzeczy. W każdym razie wszyscy się zawsze z jej zbieractwa śmieli ale ja ją chyba zaczynam rozumieć , tym się zajmuje - zbieractwem to jej pomysł i zajęcie - wyszukiwanie w necie różnych starci i ich kupowanie - tak zajmuje sobie czas ehh straszne to jest.

Gość gość z aldebarana
Hobby nie mam, bo byłoby za drogie i brak mi konsekwencji. Mam zainteresowania.

Gość gość
Ja musze sobie coś znaleźć koniecznie - bo się wykończę, a odpocząć też trzeba umieć.

Gość gość z aldebarana
Proste pytanie, co ciebie pociąga, intryguje, interesuje, budzi zachwyt?

Gość gość
ja się interesuję fotografią, ostatnio przede wszystkim panoramiczną, sprzęt dokupiłam w http://panoramichead-shop.com/ i jestem teraz w stanie robić naprawdę świetne zdjęcia sferyczne:)