Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zraziłam się do facetów mimo że jeszcze nie byłam w związku

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy mi jednak to, co widzę, aby poczuć się zniechęcona. To ciągłe faworyzowanie głośnych i rozrywkowych panienek, które robią wokół siebie tyle szumu... Która normalna dziewczyna coś takiego na dłuższą metę zniesie?

Gość gość
Z facetami źle, bez facetów jeszcze gorzej :P

Gość gość
Co prawda to prawda. Tęsknię za wami panowie, zarazem jednak w********e mnie niemiłosiernie. :P

Gość gość
My wk*******as, a wy nas :) narzekacie że faceci wolą głośne, puste laski, a same wiążecie się z dupkami... tak już ten świat jest urządzony, za lekko też nie może być ;)

Gość defff
a ja miałem 1 dziewczynę, która zachowywała się jak cham i zraziłem się do dziewczyn i wolę byc sam teraz i jest mi dobrze

Gość gość
defff jestem w takiej samej sytuacji, chciałbym z kimś być ale nie chce mi się znowu za kimś biegać ,starać się i angażować emocje tylko po to żeby zostać zdradzonym w klubie,porzuconym i zwyzywanym od zjebów bo chciałem mieć swoje zdanie albo wymienionym na kogoś innego.

Gość gość
Nie tyle wolimy głośne dziewczyny, ile otwarte, uśmiechnięte, chętne na nawiązanie znajomości, nie zgrywające się co to nie one. Z taką łatwiej nawiązać kontakt, są milsze, fajniejsze, łatwiej podejść i zagadać, a czasem taka dziewczyna sama powie zwykłe cześć, uśmiechnie się i korona jej od tego z głowy nie spadnie. Te wszystkie pseudonieśmiałe, bierne, z zaciśniętymi ustami i zimnym wzrokiem, zgrywające królewny, czekające aż się będzie je "zdobywać", lepiej zostawić jakimś "maczo" w dresie.