Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO faceci moia " ze ta kobieta nadaje sie tylko na sex" dlaczego tylko ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
może być ładna, ale głupia :)

Gość gość
i to jest powod ,ze faceci mowi "ze ta to tylko na sex sie nadaje " ???

Gość gość
Miałem wiele kobiet z którymi spotykałem się jedynie na sex. Nie chciałem z nimi poważnego związku ponieważ: - to zdziry i pewnie nie tylko ze mną się spotykały - w przeszłości miały wielu partnerów - nie były zbyt piękne, ale do wyra w sam raz (żona musi być reprezentacyjna) - były prostackie, wredne, głupie, niemiłe, chytre, leciały na kasę, nie miały wyższych uczuć (czyli normalka u kobiet) - miały dzieci, byłych mężów, ogólnie bałagan w życiu (po cholerę mi jeszcze cudze problemy?) - miałem inną kochankę, z której nie chciałem rezygnować (nie mógłbym mieć dziewczyny i kochanki - aż takim draniem nie jestem) Dlatego tylko je dymałem. Oczywiście wam kochanki mówi się co innego. Że nie szukam związku, że tak mi dobrze, że lubię być wolny, że się nie zakochuję, że można połączyć sex z koleżeństwem, itd. itp. Takie tam pierdoły.

Gość gość
ty yzej ,a ty taki piekny idealny ??? sam jestes kurfiarzem ,do tego zaden ADNONIS z Ciebie..

Gość gość
A TE CO BZykales ,tez pewnie o tobie to samo myslaly ;) ze ,ani ty BOGATY ,ani TY PIEKNY jak ADONIS ... do tego kurfiarz i bzykasz wszystko..

Gość gość
moze i nie jest piekny adonis, ale powiedzial dlaczego faceci tak mowia. o co wam jeszcze tepe zdziry chodzi?

Gość defff
jak jest wymalowana pusta lala to raczej nie nadaje się zeby byc z nią na dłuzej na poważnie

Gość gość
No dobra odpowiadam na zarzuty. Jasne, że żaden ze mnie Adonis. Ani bogacz. Zawsze jednak byłem zadany i nie mogłem narzekać na brak powodzenia u różnych kobiet ładnych, głupich, mądrych, młodszych czy starszych. Głównie tym większe miałem powodzenie im więcej zarabiałem - posiadałem gadżetów (fura, ciuchy, chata itp.) A co dziewczyny o mnie myślały to ich sprawa. Nie interesowało mnie to. Ważne że mi dawały. Ale nie myślały chyba aż tak źle, skoro tkwiły w układzie i prędzej czy później wszystkie, co do jednej, naciskały na związek (a nawet mówiły o małżeństwie). I jak ktoś wyżej zauważył, mówię tylko dlaczego nie chcemy z wami być formalnie. Nie jesteście tego warte. Nie lubicie innych kobiet ani nawet samych siebie. Oczywiście podobno są wyjątki.

Słyszałam ostatnio taki tekst: Pokażcie mi najpiękniejszą kobietę, a i tak znajdzie się facet, któremu się ona znudzi ( w domysle, jeśli głupia- wiem, że wiecie o co chodzi, ale w razie co kontekst tłumaczę). Oj prawdziwe.

Gość gość
I jedna dziewczyna tu mocno się na mnie obraziła, zarzucając mi że ze mnie k****arz, żaden bogacz i Adonis. Owszem zdarzyło mi się kiedyś pójść na k***y i nie ukrywałem tego nawet przed moją dziewczyną. Owszem miałem sporo kobiet, ale to jakoś tez żadnej kobiecie nie przeszkadzało, tym bardziej, że nie chwaliłem się liczbami. Mimo wszystko uważam, że facetowi w życiu troszkę więcej wypada. Grzechy młodości po prostu, to normalny, że młody chłopak dał komuś w łeb, poznał podejrzane towarzystwo, a nawet "wpadł w kłopoty". Myślę, że dziewczyny nie powinny starać się dorównać nam na tym polu. Ale proszę zwróćcie uwagę na jedną ciekawą rzecz. Koleżanka mi zarzuciła, że żaden ze mnie BOGACZ. Otóż ja nigdy nie zwracałem uwagi na to czy kobieta ma pieniądze, czy nie, a wręcz nie przeszkadzało mi jeśli była uboga. Wymieniając powody, dla których nie chciałem na stałe być z kobietą, nie pisałem o tym, że nie była bogata. Dla mnie nigdy nie miało to znaczenia. A koleżanka niechcący potwierdziła to o czym pisałem - nie chcemy być z wami, bo jesteście chytre, bo lecicie na kasę.

Nie wszystkie lecimy na kasę. Przysięgam. Tak, jest fajna jak jest, ale to dla wielu odległy punkt na liście w poszukiwaniach. Niektóre lecą i dają się - SIĘ za to, komukolwiek...no i co z tego. Jak lubią? Ich sprawa. Ale nie jesteśmy wszystkie takie :)

Gość gość
najpierw chcecie zeby kobiety daaly as sex,narzekacie ze nie daja am,a pozniej yzyacie je od kurf dzifek..

Gość gość
No a jeśli je bzykałem i one sobie myślały, że bzyka je żaden tam bogacz i żaden adonis, to tym gorzej to chyba o nich świadczy, a nie o mnie, skoro według koleżanki tak wam zależy żeby bzykał was bogacz i Adonis. :D Bo mi, widzisz droga koleżanko, zależy jedynie na tym, by było miło. By fajnie spędzić czas. Ja wiem, że z tą czy inną kobietą nie będzie mi dobrze cały czas, wiem, że nie zbudują rodziny ani domu z nią. Ale zanim znajdę ta jedyną, czemu nie miałbym mile spędzić czasu z kobietą, którą naprawdę mogę lubić, z którą lubię się kochać, lubię pojechać nad jezioro, coś porobić, czy zwyczajnie obejrzeć film. Moim zdaniem nie trzeba od razu chodzić za rękę i zmieniać status na fejsie. Jeśli dziewczynie to pasuje, to ok, jeśli nie, to niech w to nie wchodzi, nigdy żadnej nie oszukiwałem co do swoich zamiarów. Więc poluzuj kotek gumę w majtach.

Gość gość
bO wyczuly ze frajer jestes... tak jasne wszytskie chcialy z toba zwiazki ;);) heheheh tak jasne facetoi to ypda miec kochani itp,bzykac sie kiedy chca,a kobiecie to nie...dory ,jestes manipulant ,takie bajki to mogles wmawiac kobietowm w sredniowieczu jak byly naiwne glupiutkie,manipuloane przez facetow..

Gość gość
a to z ta z ktora lubisz fajnie spedzasz czas,nie moglbyc sprobowac stworzyc zwiazek ?? co cie blokuje ?

Słuchajcie, ale czym tu się przejmować. Może im tak dobrze być głupimi i gonić za kasą. Uroda przeminie, w głowie puuuusto, wiec trzeba na starość z czegoś żyć, nie? Czasami chciałabym byc taka pusta...ech. Może takim łatwiej w życiu. A jeśli skorzystałeś na tym, to gratuluję. Co przeżyłes to Twoje :)

Gość gość
jasne facecetowi to wolno,a kobiecie nie wypada.. takie bajery to mozesz wmawiac naiwnym babom... SKORO FACET moze ,kobieta takze !

Gość gość
Xandre - ja wiem, że nie jesteście wszystkie takie. My tez nie wszyscy jesteśmy źli. Buzi dla Ciebie KISS :*

Wiem, że nie jesteście. Jak macie okazję, to w sumie czemu nie skorzystać nie? ;) Kiss for You too :*

Gość gość
Któraś pytała co mnie blokowało być z dziewczyną na poważnie skoro fajnie mi się z nią spędzało czas. Otóż kotku pisałem już wcześniej. To te inne powody. Wiesz, jak się z kimś jest parę godzin, albo weekend, to może być fajnie. Można po prostu na pewne rzeczy przymknąć oko - na to że jest głupiutka, na to że nie jest zbyt piękna, na to, że flirtuje z innymi, na to, że ma pewnie jeszcze kogoś, na to że.... itp. it. Już kotek rozumiesz? Rozumiesz kotek, że wakacje to nie całe życie? W życiu trzeba mieć kogoś kto się sprawd*******ażdej sytuacji a nie jedynie nadaje się na ciepłe słoneczne dni. Czy kicia już kuma? Miau miau ?

A w sumie czemu kobiecie nie wypada. kobiety też lubią seks...ale ciii nie przyznawajmy się głośno, bo nici z fajnych prezentów ;) W niektórych przypadkach zastanawiam się, kto bardziej na tym "korzysta". :)

Bóg pozwolił facetom się pier//dolić z każdą bo nie dał nam błony na penisa jak wam. Wy 1 a my musimy skosztować z wielu źródeł zanim zdecydujemy z którego smakuje nam najlepiej !! :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Kobiety chciały być ze mną bo wyczuły, że jestem frajer? Frajer to facet który chce być z kobietą, która go oszukuje, wykorzystuje. Coś ci się pomyliło kretynie. Kobiety w średniowieczu były manipulowane przez mężczyzn? Nie drogi kretynie, one dobrze wiedziały jakie jest życie, po prostu nie miały nic do gadania. Lepiej siedź cicho a wakacje poświęć na czytanie książek ale ze zrozumieniem.

Gość gość
Ja sie spotykam na sex z penym facetem,ale nie chce z nim nic wiecej,bo widze ,wiem ze nie nadaje sie na cos wiecej..

Oj tam oj tam. Tu błona nie ma nic do rzeczy. Kurwa to stan umysłu i styl bycia...czy nie?

Gość gość
Ale ja kobietom niczego nie zabraniam. Niech ćpają, niech się tłuką pod knajpami, niech się tatuują, niech zaliczają facetów. Spoko. Mogę mieć taką koleżankę (i mam). Ale na żonę wolę jednak dziewczynę, która nie będzie potrzebowała takich emocji w życiu. Podobno są takie kobiety :) Xandre, dziękuje za pocałunek, był cudowny.