Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO faceci moia " ze ta kobieta nadaje sie tylko na sex" dlaczego tylko ?

Polecane posty

Nie, każdy może żyć jak chce, lecz masz rację, ku//rwa to stan umysły... ludzi chcących decydować za innych jak mają żyć i ich osądzać.

Gość gość
BO JESTES CHOLERNYM Egoista bo ty to moezsz sobie szalec,a on nie nie moze....

Gość gość
"" Niech ćpają, niech się tłuką pod knajpami, niech się tatuują, niech zaliczają facetów. Spoko. Mogę mieć taką koleżankę (i mam). Ale na żonę wolę jednak dziewczynę, która nie będzie potrzebowała takich emocji w życiu. Podobno są takie kobiety usmiech.gif Xandre, dziękuje za pocałunek, był cudowny. """"" ALE Ty jestes egoista cholernym...

Gościu...spokojnie. My...znaczy ja przyjaźnie nastawiona. Ale sam/a pomyśl, czy każdy z nas nie jest mniej lub bardziej egoistą? On nie wykorzystuje, tylko korzysta. Wszak każdy jakiś tam swój rozum posiada, czyz nie?

Gość gość
KOBIETA jak da facetowi ,to on pozniej yzie ja od kurf ,dzifek...niekoniecznie poie jej to w oczy,a jak kobieta nie da to tez KURFA..dzifka... ehh panowie..

Gość gość
to bzykales sie z brzydkimi babami ?? przeciez do sexu musimy sie pociagac podobac..

O, jak ja lubię ten temat. Kwestia, kto jest "brzydki' i dla kogo. Dlaczego nie widzimy nic ciekawego w osobie, która dla kogoś jest naprawdę piękna...wygońcie mnie bo zaczynam filozofować. :)

Jestem egoistą, ale nie w łóżku :) Nie bzykałem się z brzydkimi. Ale czasem połączyła mnie chemia z kobietą, która nie była pięknością i pewnie gdybyśmy dłużej ze sobą byli zaczęłaby mi się nudzić. No co? Jestem draniem, wiem.

Xandre masz rację, jestem już trochę padnięty, często mówię kontrowersyjnie i wtedy łatwo mnie złapać za słowo. Co w tym złego że nie zawsze się spotykałem z kimś, z kim z różnych powodów chciałbym być całe życie. Ważne, że było fajnie, mam co wspominać. Nie żałuję niczego, było super. A kobieta naprawdę nie musi być piękna, wystarczy, że jest miła, fajna i zadbana.

Gość gość
Ty tez piekny Adonis nie jestes,moze ta kobieta tez o tobie sobie myssli,ze ok mily,ale nie jest piekny...

Dlaczego draniem? Poza tym skąd wiesz...może wcale nie zaczęłaby się nudzić. Te "brzydkie' też potrafią być fajne....a z czasem nawet w oczach ładnieją. Mnie nie zmyli tzw: "ładna buzia"

Gość gość
bzykal brzydkie babole ,bo ladne zgrabne go nie chcialy,nie daaly mu ...i teraz mowi o nich ,ze byly brzydkie...

Gość gość
"Jestem egoistą, ale nie w łóżku usmiech.gif Nie bzykałem się z brzydkimi. Ale czasem połączyła mnie chemia z kobietą, która nie była pięknością i pewnie gdybyśmy dłużej ze sobą byli zaczęłaby mi się nudzić. No co? Jestem draniem, wiem." a jaka ci sie nie znudzi ?

Xandre, jeśli chodzi o te brzydkie, czy ładne. Nieraz podobały i podobają mi się kobiety, na które moi koledzy nie zwracają uwagi. Lubię naturalne kobiety, ważne żeby miały to coś w sobie.

No i o to chodzi. nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba nie? Ja tez czasem takie zaj...e rzeczy widzę w ludziach, którzy nie są uważani za "pięknych"...ech.

Gość gość
naturalne w sposobie bycia ?? czy naturalne nie malujace sie ,nie golace nog,

Gościu, odpowiadam: znałem takie które nie nudziły mi się jeśli chodzi o ich wygląd. Do tej pory o nich myślę. Ale z różnych powodów nie chciałem być z nimi. Po prostu się kłóciliśmy, zbyt często. Całego życia bym tak nie wytrzymał. I już niech tu ktoś nie wymyśla, że faceci co się nie wiążą, to walą same brzydule. Bo to naprawdę nie taki problem poderwać fajną kobietę jak się jest zadbanym i nieco rozgarniętym facetem. Kobiety też mają ochotę na sex i tez nie zawsze chcą się wiązać. Wielkie aj waj.

Gość gość
Jednemu podobaja sie roze czerwone,drugi woli biale,jednemu podoba sie kolor niebieski ,drugi woli zielony,wiele razy zdarzalo sie ,ze mojemu koledze nie podobaly sie panienki,ktore dla mnie mialy to cos i sie podobaly i na odwrot.

Ja mam doświadczenie, że najfajniejsze, najtrwalsze związki są miedzy ludźmi, którzy najpierw się zaprzyjaźnili. Nie wiązali przyszłości ze sobą. (oczywiście to nie reguła), ale znam takie pary i jak dotąd się sprawdza.

Gość gość
A kiedy yglad kobiety Ci sie nudzi ,a kiedy nie ? od czego to zalezy ?

Xandre masz racje, zawsze mówiłem, że podstawa to przyjaźń a nie miłość. Co mi z tej miłości, jeśli kobieta nie jest mi przyjacielem. Na przyjaciela zawsze można liczyć, przyjaciel nie zdradzi, przyjaciel stoi za Tobą, jest Ci wsparciem, przyjaciel Cię szanuje. O tym ludzie w związkach zapominają, o szacunku. Xandre KISS :* sprawiłaś że mam miły poranek

Gość gość
i bardzo azne pytanie czy facet moze spotykac sie na sex z kobieta o ktorej sadzi ,ze jest brzydka ?? skoro sadzi ze jest brzydka,nie podoba mu sie to po co spotyka sie regularnie prrawie z nia na sex ?? jest to mozliwe ? jak tak to dlaczego co takim czlowiekiem kieruje ?

Nie wydaje mi się. poprawcie mnie jesli się mylę, ale chyba kobieta w jakiś sposób "musi" działać na faceta, skoro się z nią umawia. No chyba, że jakiś desperat.

Gość gość
no ,ale desperat chyba zrobilby to raz ,a nie caly czas chcial by sie spotykac ?

gość dziś Muszę widzieć to coś w drugiej osobie. Podobają mi się kobiety kobiece, których wygląd, mimika, to jak się poruszają zdradza to jakimi osobami są. Rozumiesz? Pewnie nie. Ale ciężko mi to lepiej wytłumaczyć. Jeżeli jesteś kobietą, to może lepiej zrozumiesz to na przykładzie faceta. Są faceci ładni - no dosłownie model, ciacho, ale aż bije od niego pustakiem, głupkiem i tandeciarzem. Odezwie się taki i nawet nie masz ochoty na sex z nim. A jest facet być może nie taki ładny, ale ma coś w sobie, coś w spojrzeniu, coś zwierzęcego, męskiego, widać po jego sylwetce, że to kawał chłopa a nie ciepłe kluchy. Rozumiesz?

Gość gość
ja jestem naturalna ,ale manipulantka,wredna,podstepna zloslia ;) :)

Gość Michałłlll
ja chce kobiete ktora bedzie mi wierna ,nie zdradzi mnie,ale ja bede mogl sobie na panienki skakac ;) ;) dobrze cwanie wymyslilem nie ? ;)