Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celina24

Co mężczyźni lubią u kobiet?

Polecane posty

Klasa kobiety nie do końca zależy od tego kiedy pójdzie do łóżka z facetem. Czasem można spotkać kogoś, świetnie się dogadywać, może zaiskrzyć, jest chemia. Jeżeli oboje tego chcemy, to w czym problem? Wręcz przeciwnie, jak widzę, że dziewczyna chce aż piszczy i wszystko się w niej gotuje, ale ledwo się powstrzymuje, to nie podoba mi się to. To takie niepotrzebne kontrolowanie się. strach przed tym, że jak zrobię to na co mam ochotę to co się stanie? No nic się nie stanie przecież. A jak kobiety mają po seksie wyrzuty sumienia, to ich problem, że robią to z byle kim. Bo to czy robisz to z kimś, czy z byle kim, naprawdę nie zależy od tego ile razy wcześniej się spotkaliście. Czasem można poznać się, zwąchać się w ciągu paru godzin, a czasem nie wystarczy wiele dni i wiele spotkań.

Gość gość
czytam i wychodzę z założenia że on traktuje ciebie jako kogoś ,kogo ma zawsze w zanadżu.

Gość gość
musi byc blondynka

Oj Michałłł widzę, że się rozumiemy. :))) Mi zajęło 7 wieczorów rozmowy, żeby wiedzieć czego chcę. I, że JEGO chcę. To zawsze jest ryzyko. Można pójśc z kimś do łóżka i po 3 latach znajomości...i co? Jakaś gwarancja, że for ever? No nie sądzę. Niech każdy SAM zdecyduje, a reszcie wara do tego.

Gość gość
Okrągły tyłeczek

Gość gość
Fajne tyłeczki w obcisłych legginsach

Gość gość
warkocze

Gość gość
Xandre nie denerwuj sie tylko dyskusja kazdy ma prawo miec swoje zdanie ,bez wzgledu czy nam sie to podoba czy nie.

Gość gość
cip ^^^^ eczka

gościu luuuuz...mi nawet przez myśl nie przeszło by się zdenerwować (sory, jesli tak zabrzmiało). Każdy lubi co innego i fajnie. :)))

Gość gość
brzuszek i to niżej

No jasne Xandre o to chodzi. Ale u "normalnych" ludzi to wygląda tak, że oni często nie mają własnego kodeksu moralnego, są podszyci gównem. Za tą maską "porządnych" obywateli kryje się łajno. Dlatego muszą mieć odgórnie narzucony kierat w którym mogą chodzić. Trzeba najpierw chodzić na randki. Mężczyzna musi pokazać, że mu zależy, musi długo się starać, inaczej nie doceni. Jak długo będzie się starał, to będzie myślał, że ona jest porządna. Samiczka udaje niedostępną, mimo że tak jej się chce, że zgwałciłaby byle kogo. Sama siebie nienawidzi za to, że z jednej strony chciałaby być "porządna" a z drugiej strony rzuciłaby się czasem na przypadkowego faceta bo tak jej się chce. Nic dziwnego, że owi "porządni" i "przyzwoici" wytykają innym że poszli do łóżka od razu i na dodatek są razem! Chora para! Zboczeńcy!

Gość gość
lubie wszystko

HiHi no więc własnie. Ci tzw. "normalni", może wcale takimi nie są. (ja na pewno nie :)))) Może po pierwsze nie zaczynajmy żadnych związków od jakiegokolwiek udawania...bo to na starcie skazane na porażkę. To, że się coś tam komuś CHCE to jedno (i całkiem zgodne z naturą), a to co z tym ZROBI (to drugie...i TO mnie interesi). Odróżnijmy to, na co nie mamy wpływu ( że nam się ktoś podoba, mamy na nią/niego OCHOTĘ), od tego na co rzeczywiście wpływ mamy. To takie skomplikowane? Czy tylko ja taka "powalona"? Mogę się wcisnąć w jeansy i kręcić zadziornie tyłkiem (tak,...wielu facetom się to spodoba). Mogę też włożyć push up (to zadowoli i zwróci uwagę innych). Weźcie olejcie ocenę i opinię innych. Chyba mamy swój rozum nie?

Gość gość
zarośnięta pipka i dupka. piersi takie na dloń :) wcięcie w tali i pelen odlot podczas orgazmu.

Gość gość
caloksztalt.bez kobiet sa jak dzieci

gość dziś caloksztalt.bez kobiet sa jak dzieci ???? nie kumam

Gość gość
gość dziś hahahahaha

Gość gość
kobiety są dla nich calym zyciem

Gość gość
za caloksztalt

Gość gość
zrodlem meskiego istnienia