Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orwell

Jak na dobre zapomnieć o byłym?

Polecane posty

Gość Orwell

Minęło już kilka lat, odkąd zakończyłam toksyczny związek. Chłopak notorycznie zdradzał mnie i oszukiwał na każdym kroku. Ale ja wciąż mu wszystko wybaczałam, liczyłam na to, że się zmieni. W końcu nie wytrzymałam. Początkowo chciałam utrzymać z nim jakikolwiek kontakt, ale tak się nie stało (i bardzo dobrze). Problem leży gdzie indziej. Dzisiaj mam czułego i kochającego chłopaka, który starał się o mnie jeszcze wtedy, gdy byłam z ex. Długo go odrzucałam, ale w końcu też się zakochałam. Jest mi z nim dobrze, wiem, że on jest prawdopodobnie najlepszym, co mnie w życiu spotkało. Jednak czasami myślę też o byłym. Co robi, gdzie jest, z kim, jak mu jest. Naprawdę kocham mojego chłopaka, ale jednak wciąż nie potrafię do końca zapomnieć o tamtym, był w końcu moją pierwszą miłością. Zdarza się to tylko wtedy, gdy nagle coś mi o nim przypomni. Chciałabym to wyeliminować, bo czuję się z tym bardzo źle. Szczególnie, że mam już innego, lepszego, kochającego- który nie oszukuje i robi wszystko dla mnie. Czuję się podle. Chciałaby to zakończyć, ale nie wiem, jak...

Nie zapomnisz o nim, bo on w przeciwieństwie do obecnego faceta, traktował cię widocznie tak, jak na to zasługiwałaś. Bo nie kumam, jak za kimś takim tęsknić.