Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta piwinna mieć duży tyłek i biust

Polecane posty

Gość gość

wtedy jest prawdziwą kobietą a nie chłopodzieckiem

Sama mam duzy tylek i biust, ale nie oznacza to ze szczuplutkie dziewczyny nie sa fajne, od roznych facetow wiem ze jesli np kobieta ma male piersi ale ma np fajny tylek to tez jest pociagajace. Ogustach sie nie dyskutuje, jedni lubia kragle kobiety, a inni niemalze anorektyczki! :)

Gość gość
Z takimi facetami co lubia takie kobiety jest cos nie tak...ja tez mam to i to wolałabym miec mały tyłek.Szczupłe sa lepsze.

Gość gość
Nie czarujmy sie zeby facet zainteresował sie kobieta to w pierwszej kolejnosci musi byc szczupła.Nie musi mieć duzego tyłka.

Gość gość
ja już lubię swój odstający i spory tyłek, przy szczupłej talii w ołówkowej spódnicy wygląda po prostu super ;), ale kiedy byłam nastolatką strasznie mnie denerwował, wprawiał w kompleksy i marzyłam o takiej małej, płaskiej pupce w jeansach :). Teraz takie fajne małe tyłeczki też mi się podobają, ale wolę swój ;)

Mysle ze najwazniejsze to zeby kobieta byla zadbana, w kazdym wieku i zeby umiala sie ubrac stosownie do swojwj figury! :)

Gość gość
nie musi być szczupła,politycznie poprawny wygląd jest dla tych co nie umieją samodzielnie myśleć

Gość gość
Jak nie musi być szczupła?W miłosci wazny jest pociag fizyczny facet nie bedzie sie meczył z kobieta nie-szczupła chyba ze jest zdesperowany.

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że kształt klepsydry jest idealny Ja taki mam i na brak zainteresowania płci przeciwnej nie narzekam Ale gusta są różne i chudsze dziewczyny też mogą być pociągające Poza tym tak idąc ulicą to ile idealnych klepsydr widzicie? Raczej niewiele jest dziewcząt o takiej figurze, więc pozostałe, albo chude albo grube, z braku laku też muszą mieć wzięcie ha he

Gość gość
To nie polityka tylko biologia tak stworzyła mezczyzn,że przy super szczupłej kobiecie sa szczesliwi,mozecie wmawiac ze facet na kosci nie leci ale to nijak ma sie praktyka.

Gość gość
Ja znam kilka takich krepsydr,a w erzeczywistosci juz ocieraja sie o lekka nadwagę,ciekawe ze ogladaja sie tylko za tymi super szczupłymi.

Dobra zapytam tak:mam figure klepsydry, spodnie nosze r.36 a stanik 75d i wcale nie ocieram sie o otylosc, jak mnie denerwuja tzkie komentarze ze kobieta klepsydra ociera sie o otylosc...

Gość gość
To nie masz figury klepsydry bo masz drobny tyłek.

Gość gość
biologia preferuje lekką nadwagę-wystarczy przeanalizować przysłowia ludowe i wygląd kobiet w społeczeństwach łowiecko- zbierackich

Gość gość
Bla bla bla bla bla ...............ale to nijak ma się z pociagiem fizycznym.

Mam figure klepsydry bo mam waska talie bardzo, zeby miec figure klepsydry nie trzeba miec rozmiaru 42, chociaz i takie kobiety jssli potrafia o siebie zadbac sa piekne

Gość gość
Piekne jak wypijesz o litrów czystej wódki,wystarczy poprzebywac trochę w otoczeniu gdzie przebywaja mezczyzni.Napewno pracujecie albo chodzicie do szkoły i widzicie za kim faceci wodza wzrokiem,ale do tego trzeba byc tez dobrym obserwatorem.

Gość gość
kobiety z rozmiarem 42 sa urodziwe pod warunkiem ze strzelisz sobie 8 litrów czyStej wódki:D:D:D

Gość gość
wodzą wzrokiem za wystrojonymi i "zrobionymi" kobietami, czy to grubsze, czy to chudsze. A najczęściej wystrojone są te szczupłe.

Gość gość
Nie prawda jak kobieta ma wiecej ciała to nawet jak jej wystrojona to mało kto sie za nia obejrzy a jakl juz to tylko za ubraniem a nie kształtami,bo kształty podziwiaja tylko u tych super szczupłych.

A ja lubię i szczupłe dziewczyny i te co mają parę kilo za dużo. W czym problem? To naprawdę nie o to w tym wszystkim chodzi. Beauty is in the eye of the beholder.

Gość gość
To musza miec 2 metry przy rozmiarz4e 42 zeby miała ładna twarz,bo przy niskim zwroscie to juz otyłosc to wiadomo wtedy ze twarz jest przesiagnieta tłuszczem wiec nawet twarzy ładnej nie maja.

Gość gość
Monica Belluci to potwór,nie porownujcie jej bo teraz wyglada tragicznie.

Gość gość
Tak wmawiajcie sobie kobieta musi byc szczupła i to nie tylko wymysł pojektantów,jestes grubsza?To nie licz na twarz która i tak jest pełna tłuszczu,faceci zawsze pozadali i beda pozadac super zgrabne babeczki tylko nie kazdy moze miec taką.Grube szmaty nie pojmuja ze faceci lubia szczupłe i nie nadrobia tego "ładna twarza".

Gość gość
współcześni faceci to charakterologiczne geje dlatego pożądają chude,męskie kobiety bo kojarzą im się z przyjemnością w anusie